Μαγγίρα: Συγκινημένη στην τελευταία εκπομπή - «Θα ανταμώσουμε ξανά»

O Δημήτρης Μακαλιάς ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από την εκπομπή του Open

Μπέττυ Μαγγίρα

Φανερά συγκινημένη εμφανίστηκε στην τελευταία εκπομπή της σεζόν η Μπέττυ Μαγγίρα.

Η παρουσιάστρια λίγα λεπτά πριν το «Ποιος είναι πρωινιάτικα» κλείσει για φέτος, θέλησε να πει κάποια λόγια για την πορεία της εκπομπής αλλά και το δικό της τηλεοπτικό μέλλον που έχει συζητηθεί το τελευταίο διάστημα.

Μπέττυ Μαγγίρα: Οι τρεις λόγοι που δεν έχει ανανεώσει ακόμη με το OPEN

Αμέσως μετά την προβολή ενός συγκεντρωτικού βίντεο με τις καλύτερες στιγμές της χρονιάς, η Μπέττυ Μαγγίρα πήρε τον λόγο και ευχαρίστησε αναλυτικά όλους τους συνεργάτες της μπροστά και πίσω από τις κάμερες με δάκρυα στα μάτια!

«Μου χαρίσατε δύο από τις πιο αγαπημένες μου τηλεοπτικές χρονιές, περάσαμε και δύσκολα αλλά η χαρά μας ήταν απερίγραπτη. Μας αγαπήσατε, μας δώσατε δύναμη, ελπίζω να περάσατε ωραία τα πρωινά σας», είπε αρχικά η παρουσιάστρια.

«Εγώ θα πω αυτό: ένα είναι σίγουρο, ότι θα ανταμώσουμε ξανά», τόνισε η Μπέττυ Μαγγίρα.

Μαγγίρα: Συγκινημένη στην τελευταία εκπομπή - «Θα ανταμώσουμε ξανά»

Συγκινημένοι ήταν και οι συνεργάτες της εκπομπής, που θέλησαν να πουν δυο λόγια για τη φετινή τους εμπειρία στο «Ποιος είναι πρωινιάτικα».

«Κι εμείς να σε ευχαριστήσουμε ένας προς έναν για όλο αυτό. Περάσαμε τέλεια, τέτοιο πράγμα δεν έχει ξαναγίνει και τόση αλήθεια είναι πολύ σπάνια. Είναι αμαρτία να χαθεί αυτή η παρέα, μπορεί και να χαθεί», είπε από την πλευρά του ο Δημήτρης Μακαλιάς.

«Πολλοί λένε ότι δεν υπάρχουν φιλίες στην τηλεόραση, εδώ είναι οικογένεια», ανέφερε από την πλευρά της με δάκρυα στα μάτια η Μαρία Αντωνά.

«Αυτή ήταν ίσως η καλύτερη χρονιά μου στην τηλεόραση», τόνισε ο Παναγιώτης Χατζηδάκης.

«Είμαστε έτοιμοι να μαυρίσουμε, να ανανεωθούμε και να ανακτήσουμε τις δυνάμεις μας; Αμολάτε τους!», είπε κλείνοντας η Μπέττυ Μαγγίρα.

Η εκπομπή έκλεισε με ένα χιουμοριστικό βίντεο, όπου η Μπέττυ Μαγγίρα εμφανίζεται να «φορτώνει» τους συνεργάτες της σε ένα φορτηγό, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Προς το παρόν πηγαίνετε για μπάνια, μετά βλέπουμε».

O Δημήτρης Μακαλιάς ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από την εκπομπή του Open

Παράλληλα ο Δημήτρης Μακαλιάς ανακοίνωσε, τόσο στον αέρα, όσο και μέσω ανάρτησής του στο Instagram την αποχώρησή του από την εκπομπή του Open

«Αυτοί ήμασταν. 2 χρόνια υπέρτατης τηλεοπτικής τρέλας. Ελευθερίας, αλήθειας, ειλικρίνειας. Με γέλια, δάκρυα, χορευτικά, συγκίνηση, ευτράπελα, λάθη, αμήχανα αληθινές στιγμές και πολλή χαρά. Αυτή την τηλεόραση τη θέλω πολύ. Και μου λείπει. Το Πρωινιάτικα τέλειωσε και νέες διαδρομές ξεκινούν. Αυτή η συντροφιά όμως έχει κάτι που θα την ενώνει και θα την ορίζει για πάντα. Κάθε τέλος κι αρχή. Σας ευχαριστώ πολύ για όλο αυτό το πανέμορφο ταξίδι… η τρέλα δε σταματάει ποτέ! Ποιοί ήταν πρωινιάτικα; ΕΜΕΙΣ!» έγραψε ο Δημήτρης Μακαλιάς.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση για το αν το «Ποιος είναι πρωινιάτικα» θα συνεχιστεί και την επόμενη σεζόν.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top