My Style Rocks – Τελικός: Η Όλγα Κοτλιδά είναι η μεγάλη νικήτρια!

Ποια είναι η νικήτρια του My Style Rocks

Μετά από 16 εβδομάδες το My Style Rocks έριξε αυλαία με μεγάλη νικήτρια την Όλγα Κοτλιδά.

Η Emilia Vodos, η Νικόλ Δεσποτοπούλου, η Όλγα Κοτλιδά, η Αναστασία Σαμαρά και η Σελένη Φωτιάδη προσπάθησαν για τελευταία φορά, να εντυπωσιάσουν κριτές και τηλεθεατές.

Οι πέντε φιναλίστ κρίθηκαν με βάση τη βαθμολογία που έχουν συγκεντρώσει όλη την εβδομάδα αλλά και την ψήφο του τηλεοπτικού κοινού. 

«Έχω στα χέρια μου τον φάκελο με τα αποτελέσματα και θα σας ανακοινώσω ότι η μεγάλη νικήτρια του My Style Rocks που θα κερδίσει το έπαθλο αξίας 30.000 ευρώ είναι… Η βασίλισσα του στιλ που θα κερδίσει έπαθλο αξίας 30.000 ευρώ είναι… Η φετινή νικήτρια του My Style Rocks είναι η Όλγα Κοτλιδά» είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καραβάτου.

Όλγα Κοτλιδά: Ποια είναι η νικήτρια του My Style Rocks

Η 28χρονη Όλγα Κοτλίδα με καταγωγή από τη Θεσσαλονίκη είναι η “αρχιτέκτονας” του ριάλιτι μόδας αλλά η μόδα ήταν ανέκαθεν η μεγάλη της αγάπη και για αυτό το λόγο επέλεξε να την ακολουθήσει. 

Έχει συμμετάσχει σε πολλές φωτογραφίσεις και έχει ποζάρει για κάποια brands ενώ ως στιλίστρια έχει ντύσει καλλιτέχνες της ραπ σκηνής όπως είναι ο Saske και ο Sigma. Είναι μια γυναίκα η οποία λατρεύει το λευκό, το κόκκινο και το μαύρο και τα περισσότερα ρούχα στην ντουλάπα της είναι σε αυτούς τους τόνους.

Στο Instagram τη βλέπουμε να ποζάρει σαν επαγγελματίας μοντέλο σε πολλά projects.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top