Η απουσία της Τατιάνας Στεφανίδου από την εκπομπή και τα σενάρια συνομωσίας

Ανανέωσε το ραντεβού με τους τηλεθεατές για τον Σεπτέμβριο

Η Τατιάνα Στεφανίδου σε πολυτελές σκάφος με chic καφτάνι

Η παρουσιάστρια Τατιάνα Στεφανίδου προχώρησε χθες το απόγευμα σε μία ανακοίνωση που αφορά στην παρουσία της στην εκπομπή T-live στο κανάλι του Alpha. 

Τα παιδιά των επωνύμων που επέλεξαν το εξωτερικό για τις σπουδές τους!

Συγκεκριμένα, η δημοσιογράφος έκανε γνωστό ότι την επόμενη εβδομάδα δε θα εμφανιστεί στο πλατό της εκπομπής της και ότι έχουν αναλάβει να τη φέρουν εις πέρας οι συνάδελφοί της Γιώτα Κηπουρού και Παναγιώτης Σουρέλης. Μάλιστα, ανέφερε, με σκοπό να προλάβει τυχόν... σενάρια που μπορεί να γίνουν όσον αφορά στην απουσία της, ότι είναι υγιής και ότι θα την ξαναδούμε ανανεωμένη στους τελοπτικούς δέκτες μας τον Σεπτέμβριο.

Αναλυτικά το post που δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram:

«Φορώντας το υπέροχο σύνολο της αγαπημένης μου Κατερίνας Κορρού, θέλω να ευχαριστήσω τον Alpha που μου επέτρεψε να αφήσω στο τιμόνι του T-live δυο άξιους συναδέλφους για την επόμενη εβδομάδα, τη Γιώτα Κηπουρού και τον Παναγιώτη Σουρέλη».

Τατιάνα Στεφανίδου: Σε πολυτελές σκάφος με chic καφτάνι

«Προς αποφυγήν …σεναρίων συνομωσίας, είμαι καλά στη υγεία μου και από Σεπτέμβρη θα είμαι κανονικά στο πόστο μου για να συνεχίσουμε την εκπομπή που ο κόσμος στήριξε και αγάπησε, με ακόμη περισσότερη όρεξη και φρέσκιες ιδέες».

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top