Η στιγμή για το τελευταίο συμβούλιο του MasterChef 2023 έφτασε!

Απόψε στις 21:00 στο Star

Η στιγμή για το τελευταίο συμβούλιο του MasterChef 2023 έφτασε και οι δυο ομάδες αγωνιούν να μάθουν το αποτέλεσμα της διήμερης Ομαδικής Δοκιμασίας, που θα οδηγήσει τους νικητές στη χρυσή πεντάδα του φετινού διαγωνισμού.

Ο Νίκος Τράκας, έχοντας κερδίσει τα πλεονεκτήματα της Ομαδικής Δοκιμασίας, ήταν ο ένας εκ των δυο αρχηγών και όρισε αντίπαλο αρχηγό τον Άγγελο Τσιγκάκο.

Δείτε όλα τα επεισόδια του MasterChef

Οι δύο ομάδες κλήθηκαν την πρώτη ημέρα να ετοιμάσουν ένα χορτοφαγικό μενού τεσσάρων σταδίων, με αυτοφυή προϊόντα ως πρωταγωνιστές. Τη δεύτερη ημέρα ζητούμενο ήταν τρία πιάτα σε δύο προσεγγίσεις, γαστρονομική και παραδοσιακή.

Για την κόκκινη ομάδα η συνεργασία αποδείχθηκε δύσκολη υπόθεση την πρώτη ημέρα, κατάφεραν άραγε να διορθώσουν τα λάθη τους στη δεύτερη δοκιμασία;

Τα μέλη της ηττημένης ομάδας καλούνται να υπερασπιστούν τη θέση τους στο διαγωνισμό σε Δοκιμασία Αντιγραφής πιάτου, ώστε να κερδίσουν μια θέση στους φετινούς ημιτελικούς.

Οι τρεις chef κριτές, Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, καλωσορίζουν στην κουζίνα του MasterChef 2023 τον διακεκριμένο chef Γιώργο Δόσπρα, ο οποίος έχει ετοιμάσει ένα πιάτο υψηλής τεχνικής δυσκολίας.

Σε αυτό το σημείο του διαγωνισμού όλοι έχουν αποδείξει ότι έφτασαν επάξια ως εδώ και κανείς δεν θέλει το όνειρο του φετινού τελικού να κάνει «φτερά». Και οι τρεις διαγωνιζόμενοι μαγειρεύουν με πάθος, διεκδικώντας το εισιτήριο για την τελική πεντάδα, όμως, δυστυχώς, οι θέσεις που απομένουν είναι μόνο δύο.

Ποιοι θα κατορθώσουν να κερδίσουν το χρυσό εισιτήριο της πεντάδας και ποιος ή ποια θα αφήσει την ποδιά, που με τόσο κόπο διατήρησε στο διαγωνισμό, ένα μόλις βήμα πριν τους ημιτελικούς του MasterChef 2023;

Δείτε εδώ το trailer της Δευτέρας 22/5: https://youtu.be/wEl_4pDmvrQ

Ο μεγαλύτερος, πρωτότυπος, παγκόσμιος τηλεοπτικός διαγωνισμός μαγειρικής, συνεχίζει για άλλη μια συναρπαστική σεζόν την επιτυχημένη πορεία του στο Star για να αναδείξει τον επόμενο ή την επόμενη MasterChef 2023 της Ελλάδας

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top