Λιάγκας: «Ο Μητσοτάκης δεν κυκλοφορεί με range rover. Ο Τσίπρας γιατί;»

«Έπαθα σοκ, δεν το είχα πάρει χαμπάρι! Βάλτε το range rover στο πλάνο!»

Μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος των εκλογών με τη μεγάλη νίκη της Νέας Δημοκρατίας με σχεδόν διπλάσιο ποσοστό από τον ΣΥΡΙΖΑ, ο Αλέξης Τσίπρας έφτασε στα γραφεία του κόμματος με τζιπ range rover.

Εκλογές 2023: Πάμε για δεύτερες εκλογές στις 25 Ιουνίου – Σαρωτική νίκη ΝΔ

Φυσικά, αυτό ήταν κάτι που δεν πέρασε απαρατήρητο από τον Γιώργο Λιάγκα, ο οποίος το σχολίασε εκτενώς στο «Πρωινό» με τη Μαρία Αναστασοπούλου και τον Αντώνη Δελλατόλα.

Όπως είπε ο παρουσιαστής του ANT1, ο Πρόεδρος του κόμματος της Κεντροαριστεράς στην Ελλάδα δεν έχει ανάγκη να κυκλοφορεί με τέτοιο πολυτελές αυτοκίνητο.

Λιάγκας: «Ο Μητσοτάκης δεν κυκλοφορεί με range rover. Ο Τσίπρας γιατί;»

«Ξεκίνησε μία κουβέντα για την επόμενη ημέρα στον ΣΥΡΙΖΑ. Άντε να φύγει ο Αλέξης… Και ποιος να έρθει; Θα φύγει με το range rover αν φύγει; Εγώ παιδιά, έπαθα σοκ, δεν το είχα πάρει χαμπάρι! Βάλτε το range rover, βάλτε το στο πλάνο. Το πήρα χαμπάρι χθες το βράδυ. Γιατί ο Αλέξης Τσίπρας, επικεφαλής της Κεντροαριστεράς στη χώρα μας κυκλοφορεί με range rover; Δεν το καταλαβαίνω. Ο Μητσοτάκης δεν κυκλοφορεί με range rover, ο Τσίπρας γιατί να κυκλοφορεί; Μπορείς να μου απαντήσεις; Γιατί;» είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

«Προφανώς οι συμβολισμοί παίζουν ρόλο, αλλά δεν είναι το κυρίαρχο» σχολίασε ο Αντώνης Δελλατόλας, με τον παρουσιαστή να απαντά: «Δεν έχει ανάγκη το range rover πάντως».
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top