MasterChef 2023: Αποχώρησε το απόλυτο φαβορί!

Έμεινε εκτός 7άδας ένας από τους καλύτερους μαγειρες του διαγωνισμού

Στο τέλος του αποψινού επεισοδίου θα γνωρίζουμε του «7» καλύτερους μάγειρες του MasterChef 2023.

Πριν από αυτό όμως, στις κουζίνες έλαβε χώρα μια πολύ δυνατή μονομαχία. Η ηττημένη ομάδα, δηλαδή οι «μπλε», αποφάσισε να δώσει ασυλία στον Νίκο Τράκα, με αποτελέσμα τα υπόλοιπα μέλη της, Αλέξανδρος, Άγγελος και Ηλίας να βγουν απευθείας στον τάκο.

«Πάγωσαν» με την ανακοίνωση του Κοντιζά και την ανατρεπτική ψηφοφορία

Οι τρεις επίδοξοι chefs για να παραμείνουν στον διαγωνισμό μαγειρικής, έπρεπε να αντιγράψουν πιάτο του βραβευμένου με αστέρι Michellin, chef Luca Piscazz. 

MasterChef 2023 πιάτο αντιγραφής

Το πιάτο αντιγραφής δια χειρός Luca Piscazz

Πρώτος και ασφαλής ανέβηκε στον εξώστη ο Άγγελος. Ανάμεσα στον Αλέξανδρο και τον Ηλία, η πιο αδύναμη προσπάθεια ανήκε στον Ηλία Κιαζόλι, ο οποίος βρέθηκε εκτός 7άδας προς μεγάλη έκπληξη κριτών και παικτών. 

Ο Ηλίας Κιαζόλι αποχώρησε από το MasterChef 2023!

Ο Ηλίας Κιαζόλι αποχώρησε από το MasterChef 2023!

«Για μένα εισαι από τους καλύτερους μάγειρες που έχουν περάσει από τον διαγωνισμό όλα τα χρόνια. Το λέω και το εννοώ», του είπε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος. Τα δύο κόκκαλα όμως που εντόπισαν στο πιάτο του, τόσο ο chef Κουτσόπουλος, όσο και ο Πάνος Ιωαννίδης, κόστισαν πολύτιμους βαθμούς στον διαγωνιζόμενο.

Λεωνίδας Κουτσόπουλος

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος χαρακτήρισε τον Ηλία Κιαζόλι έναν από τους καλύτερους μάγειρες που έχουν περάσει ποτέ από τον διαγωνισμό 

Λίγο πριν αφήσει την ποδιά του, ο Ηλίας ξεχώρισε τη δεύτερη συμμετοχή του στον διαγωνισμό λέγοντας πως είναι η καλύτερη, ενώ σημείωσε πως θα κρατήσει μόνο τα θετικά, όπως έκανε και την πρώτη φορά.

Οι Top 7 του MasterChef 2023 

 

 

Δείτε όλα τα επεισόδια του MasterChef 2023

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top