MasterChef: «Υπάρχει μια ειρωνεία κόσμε και η κατάσταση είναι τραγική»

«Η ψυχολογία μας δεν είναι και η καλύτερη»

To MasterChef 2023 βρίσκεται σε κομβικό σημείο και πλέον κανείς δε θέλει να αποχωρήσει. Βέβαια, Αλέξανδρος, Νίκος Τράκας, Δημήτρης και Μότο Μότο ήταν η τετράδα που ηττήθηκε στη δοκιμασία του Test Δημιουργικότητας και πρέπει να «μονομαχήσουν» για την παραμονή τους στον διαγωνισμό μαγειρικής του Star.

Και οι τέσσερις βρίσκονται σε ένα από τα δωμάτια του σπιτιού και ετοιμάζουν τις βαλίτσες τους.

Όπως είναι φυσικό, υπάρχει μια δυσαρέσκεια για την έκβαση του αποτελέσματος, αλλά και μια ειρωνεία που τέσσερις παλιοί παίκτες είναι στους top 8 με πιάτα που κατά τη γνώμη τους… δεν άξιζαν.

 

«Δεν ήθελα να στο πω όταν μαγειρεύαμε, αλλά τα παιδιά είναι καλύτεροι μάγειρες από εμάς και πιο έμπειροι. Και πιο έμπειροι από εμάς στο παιχνίδι. Το αξίζουν να πάνε στον τελικό. Να πάμε κι εμείς στα σπίτια μας και να ανοίξουμε κανένα βιβλίο για να μάθουμε να μαγειρεύουμε. Δεν μπορούμε να γίνουμε και influencers γιατί δεν έχουμε ακόλουθους, ούτε ξέρουμε να μαγειρεύουμε. Τι πράγμα είναι αυτό;», σχολίασε με ειρωνικό ύφος ο Αλέξανδρος και οι συμπαίκτες του συμφωνούν.

«Ένιωσα αδικημένος. Όχι επειδή έχασα, αλλά επειδή έχασα από πιάτα που δε θεωρούνται δημιουργικά. Η ψυχολογία μας δεν είναι και η καλύτερη», δήλωσε με τη σειρά του ο Δημήτρης.

«Υπάρχει μια ειρωνεία. Δεν ξέρω αν την καταλαβαίνετε, αλλά ναι υπάρχει και η κατάσταση είναι τραγική», πρόσθεσε ο Νίκος Τράκας.


Δείτε όλα τα επεισόδια του MasterChef 2023

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top