Η νέα ομαδική δοκιμασία θα «πιάσει στον ύπνο» τους 16 επίδοξους MasterChefs

Συντονιστείτε στις 21:00 στο Star

Δείτε το trailer της Πέμπτης 30/3

Στη Δοκιμασία Αποχώρησης, ο Γρηγόρης Γιαννόπουλος κατάφερε να κερδίσει την είσοδό του στον φετινό διαγωνισμό ενώ η Γιώτα Λιοπετρίτη αποχώρησε οριστικά από το MasterChef 2023.

Δείτε on demand επεισόδια της εκπομπής MasterChef 2023

Μια διαφορετική Ομαδική Δοκιμασία περιμένει αυτή τη φορά τους 16 επίδοξους MasterChefs, που πραγματικά θα τους αιφνιδιάσει και θα τους «πιάσει στον ύπνο».

Οι top 16 επίδοξοι MasterChefs

Οι top 16 επίδοξοι MasterChefs

Για πρώτη φορά η Ομαδική Δοκιμασία θα διεξαχθεί στο σπίτι που φιλοξενεί τους διαγωνιζόμενους και οι ρόλοι αντιστρέφονται, αφού εκείνοι θα είναι οι οικοδεσπότες και οι  κριτές οι φιλοξενούμενοι!

Οι επίδοξοι μάγειρες υποδέχονται τους τρεις chef κριτές, Πάνο Ιωαννίδη, Σωτήρη Κοντιζά και Λεωνίδα Κουτσόπουλο, αλλά και τον Food Consultant του MasterChef 2023, chef Νίκο Θωμά, οι οποίοι ζητούν από τις δύο ομάδες να ετοιμάσουν ένα vegetarian fine dining μενού τεσσάρων σταδίων, έχοντας στη διάθεση τους μόνο συσκευές υγραερίου για τις παρασκευές που χρειάζονται θερμική επεξεργασία.

Οι τρεις κριτές του MasterChef 2023

Οι τρεις κριτές του MasterChef 2023

Ο Θεόδωρος Γαλάνης, ως νικητής του Mystery Box, έχει στη διάθεσή του τα σημαντικά πλεονεκτήματα αυτής της δοκιμασίας. Ποιον ή ποια θα επιλέξει ως αντίπαλο αρχηγό και πόσο στρατηγικές θα είναι οι αποφάσεις του; Θα καταφέρει ο αντίπαλος αρχηγός να ξεπεράσει τα μαγειρικά «εμπόδια» και να προσαρμοστεί στις νέες συνθήκες; Και οι δύο ομάδες οφείλουν να δώσουν τον καλύτερο μαγειρικό εαυτό τους αποδεικνύοντας επί τω έργω τι σημαίνει MasterChef φιλοξενία στους κριτές, ώστε να καταφέρουν να οδηγηθούν στη νίκη.

Ο μεγαλύτερος, πρωτότυπος, παγκόσμιος τηλεοπτικός διαγωνισμός μαγειρικής, συνεχίζει για άλλη μια συναρπαστική σεζόν την επιτυχημένη πορεία του στο Star για να αναδείξει τον επόμενο  ή την επόμενη MasterChef 2023 της Ελλάδας

MasterChef 2023 πιο δυναμικό από ποτέ!

Παραγωγός: Νίκος Χριστοφόρου
Head of Productions: Σάββας Βέλλας
Executive Producer: Βασίλης Γεωργιάδης
Σκηνοθεσία: Κώστας Τριπύλας
Οργάνωση Παραγωγής: Χρήστος Γκόγκας
Creative Producer: Θανάσης Μητρέλιας
Διεύθυνση Φωτογραφίας: Γιώργος Μιχελής
Εκτέλεση παραγωγής: Green Pixel Productions

Δείτε όλα τα επεισόδια του MasterChef 2023

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top