Ηλίας Μουλάς: Όσα δεν ξέρουμε για τον πρωταγωνιστή του IQ 160

Διαθέσιμα ξανά τα επεισόδια του Α' Κύκλου της σειράς IQ 160 στο star.gr/tv

Δείτε τον ηθοποιό στο star.gr, ο οποίος με χιούμορ, έκανε «videobombing»!

 Ο Α' Κύκλος του IQ 160 τελείωσε, αλλά επειδή ξέρουμε ότι δεν τον χορτάσατε, σας δίνουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε ξανά όλα τα επεισόδια online. 

Το IQ 160 επέστρεψε on demand. Δείτε όλα τα επεισόδια του Α' Κύκλου στο star.gr/tv μέχρι τις 10/12/23

Ένας από τους ρόλους που κέρδισε τους φαν της σειράς είναι ο Ηλίας Μουλάς. Συμπληρώνει το επιτυχημένο cast της σειράς, όπου η Σμαράγδα Καρύδη και ο Νίκος Κουρής έχουν αναλάβει τους δύο κεντρικούς ήρωες.

Ηλίας Μουλάς: Όσα δε ξέρουμε για τον πρωταγωνιστή του IQ 160

Ηλίας Μουλάς / Φωτογραφία: NDP - ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ

Ο Ηλίας Μουλάς υποδύεται τον υπαστυνόμο Β’ Γιώργο Βλαστό στο αστυνομικό τμήμα στη Διεύθυνση Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ελληνικής Αστυνομίας.

IQ 160: Δείτε φωτογραφίες με τους πρωταγωνιστές της νέας σειράς του Star!

Αριστοτέλης Μπολοβίνος: Από τη διεθνή καριέρα στο μόντελινγκ στο IQ 160!

Ηλίας Μουλάς: Όσα δεν ξέρουμε για τον πρωταγωνιστή του IQ 160

Απόφοιτος της Δραματικής Σχολής του Ωδείου Αθηνών, έχει πάρει μέρος σε πολλές θεατρικές παραστάσεις ενώ φέτος τον συναντάμε για δεύτερη χρονιά στους «Παίκτες» στο θέατρο Κιβωτός. Ωστόσο, έχει συστηθεί στο ευρύ κοινό μέσα από τις τηλεοπτικές του συμμετοχές.

Τρία χρόνια νωρίτερα ο ηθοποιός συμμετείχε στην επιτυχημένη σειρά  «Πέτα τη φριτέζα». Το ντεμπούτο του όμως στην τηλεόραση το έκανε μέσα από το «Αστέρας Ραχούλας».

Το 2021 απέσπασε το βραβείο Καλύτερης Ανδρικής Ερμηνείας στις Νύχτες Πρεμιέρας για την ταινία «Μετά το Μεσημέρι» του Αλέξη Κουκιά Παντελή.

Σε συνέντευξή του στην εκπομπή Dot αποκάλυψε ότι το παρατσούκλι του όταν ήταν μικρός ήταν «Μουλάν».

Καρύδη - Κουρής: Είδαμε μαζί τους το πρώτο επεισόδιο της σειράς IQ 160!

Ηλίας Μουλάς: Ο ρόλος του στο IQ 160

Στη σειρά του Star IQ 160 υποδύεται τον Γιώργο Βλαστό. Είναι υπαστυνόμος Β’, 38 ετών. Συμπαθητική φυσιογνωμία, παρορμητικός και αυθεντικός, λαϊκός τύπος. Ένα μεγάλο παιδί, που λέει αφιλτράριστο ό,τι του έρχεται στο μυαλό. Αγαπά τη δουλειά του, την οποία εκτελεί με προθυμία και υπέρ το δέον ζήλο, κάποιες φορές. Χαίρεται φανερά όταν καταφέρνει κάτι σημαντικό, όσο κι αν προσπαθεί να δείξει μετριόφρων. Γενικά δεν μπορεί να κρύψει αυτά που νιώθει, καθώς δεν αισθάνεται την ανάγκη να το κάνει. Μεγάλη του αδυναμία είναι η Δάφνη, με την οποία είναι ερωτευμένος και τη θαυμάζει απεριόριστα. Προσπαθεί να την προσεγγίσει, και παρ’ ότι εκείνη τον απορρίπτει ευγενικά με τον τρόπο της, εκείνος δεν το βάζει κάτω.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top