«IQ160»: Στα backstage της φωτογράφισης της «αστυκωμικής» σειράς του Star

Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών στο «Breakfast@star»

Λίγες ημέρες απέμειναν μέχρι την πολυαναμενόμενη νέα καθημερινή «αστυκωμική» σειρά του Star «IQ160». Η μεγάλη πρεμιέρα είναι προγραμματισμένη για την ερχόμενη Κυριακή 26 Μαρτίου στις 21:00 με διπλό επεισόδιο.

IQ 160: Δείτε το νέο trailer της «αστυκωμικής» σειράς του Star!

Η κάμερα της εκπομπής «Breakfast@star» βρέθηκε στα backstage της επίσημης φωτογράφισης της σειράς. Εκεί συνάντησε τους πρωταγωνιστές, Σμαράγδα Καρύδη και Νίκο Κουρή.

IQ 160: Οι χαρακτήρες της νέας «αστυκωμικής» σειράς του Star

«Περνάμε πολύ ωραία στα γυρίσματα, αλλά και εδώ στη φωτογράφιση. Είναι μια σειρά που δε μοιάζει με καμία άλλη από αυτές που υπάρχουν. Είναι πολύ ευχάριστο να συνεργάζεσαι με παιδιά, γιατί μπορεί να κάτι απρόβλεπτο. Είχα να παίξω σε σειρά από το 2015. Μου άρεσε πολύ το σενάριο στο «IQ160». Στα γυρίσματα γελάω πάρα πολύ με τον Νίκο Κουρή. Μπορεί να μη του φαίνεται αλλά έχει πολύ χιούμορ. Θα παρουσίαζα και κάτι άλλο εκτός από τηλεπαιχνίδι. Δε θα μπορούσα να κάνω πρωινή εκπομπή», είπε η Σμαράγδα Καρύδη.

IQ 160: Τι θα δούμε στα πρώτα δύο επεισόδια της νέας σειράς του Star!

IQ160: Οι πρωταγωνιστές της σειράς, Σμαράγδα Καρύδη και Νίκος Κουρής

IQ160: Οι πρωταγωνιστές της σειράς, Σμαράγδα Καρύδη και Νίκος Κουρής

«Περνάμε πολύ ωραία. Είμαστε πολύ ωραία παρέα. Δουλεύουμε πάρα πολύ σκληρά. Ο ρόλος μου είναι ένας υπαστυνόμος ταγμένος σε αυτό που κάνει και κάποια στιγμή μπαίνει η «Πηνελόπη» στη ζωή του. Είμαι εμμονικός και εργατικός όπως ο ρόλος μου, αλλά όχι τόσο υποχόνδριος. Η Σμαράγδα περνάει δύσκολα με τα παιδιά, αλλά ευτυχώς το μωρό είναι συνεργάσιμο. Μου αρέσει πάρα πολύ να κάνουμε πλάκα στα γυρίσματα. Δεν αποκλείω την πιθανότητα να σκηνοθετήσω», πρόσθεσε με τη σειρά του ο Νίκος Κουρής.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Breakfast@star»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top