Παναγιώτης: Η αποχώρηση από το MasterChef & το παράπονο από τους γονείς του

Τι του είπε ο αδερφός του, Βαλάντης μετά την αποχώρηση

Πριν από λίγες ημέρες είδαμε τον Παναγιώτη Αυγενικό να αποχωρεί από το MasterChef 2023. Ο παίκτης αποχώρησε από τον διαγωνισμό μαγειρικής του Star, έπειτα από μια μαγειρική μονομαχία με τη Μαρία Μπέη.

MasterChef 2023: Παναγιώτης ή Μαρία; Ποιος αποχώρησε;

Ο αδερφός του Βαλάντη μίλησε στο Breakfast@star για όσα βίωσε μέσα στο MasterChef 2023. «Δεν είχα την καλή διάθεση και την ψυχολογία να παραμείνω άλλο μέσα στον διαγωνισμό. Είχα πιεστεί ψυχολογικά. Δεν το έκανα επίτηδες, απλά δεν έδωσα το κάτι παραπάνω. Ήταν έτσι η διάθεσή μου. Ήξερα ότι το πιάτο μου ήτα καλό, αλλά δεν ήθελα να παραμείνω στον διαγωνισμό. Ήθελα να φύγω με ένα καλό πιάτο».

Δείτε όλα τα επεισόδια του MasterChef 2023

Παναγιώτης: Η αποχώρηση από το MasterChef & το παράπονο από τους γονείς του

Ο Παναγιώτης είχε εκφράσει και ένα παράπονο για τους γονείς του λέγοντας πως δεν είχε τη στήριξή τους. «Από τη στιγμή που βγήκα δεν είχα πολύ χρόνο για να μιλήσω μαζί τους. Κάποια στιγμή μίλησα μαζί τους. Δεν πήρα κάτι… τραγικά διαφορετικό από αυτό που είχα. Άλλαξε κάτι λίγο, αλλά δεν μπορεί να αλλάξει από τη μια στιγμή στην άλλη».

Ο Βαλάντης μου είπε πως δεν περίμενε να φύγω τόσο γρήγορα από τον διαγωνισμό και του είπα ότι ήταν θέμα της δικής μου ψυχολογίας.


Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top