MasterChef 2023: Τη Δευτέρα «πάρτι» με κοκτέιλ, αντί για δοκιμασία!

Μη χάσετε το νέο επεισόδιο του διαγωνισμού μαγειρικής, απόψε στις 21.00!

Δείτε εδώ το trailer της Δευτέρας 20/2

Πολλές ανατροπές είχε το επεισόδιο του MasterChef 2023 και μετά την αποχώρηση της Δώρας, οι παίκτες που παραμένουν στον διαγωνισμό είναι 21.

 

Δείτε τα highlights των προηγούμενων επεισοδίων του ΜasterChef

MasterChef 2023 – Τι θα δούμε στο επεισόδιο της Δευτέρας 20/2/2023

Η νέα εβδομάδα στο MasterChef 2023 ξεκινά με Test Δημιουργικότητας και μια «δροσιστική» έκπληξη περιμένει τους 21, πλέον, διαγωνιζόμενους, που συνεχίζουν το μαγειρικό ταξίδι για την κατάκτηση του τίτλου, του τροπαίου και του επάθλου των 50.000 ευρώ, αφού θα πρέπει να εμπνευστούν και να αποδώσουν μαγειρικά διαφορετικά αγαπημένα cocktails. 

Ο Ηλίας Κιαζόλι, ως αρχηγός της νικήτριας ομάδας στην τελευταία Ομαδική Δοκιμασία, έχει στη διάθεσή του σημαντικά πλεονεκτήματα και οι αποφάσεις του μπορούν να λειτουργήσουν καταλυτικά στο τελικό αποτέλεσμα της σημερινής δοκιμασίας. Πόσο στρατηγικές θα είναι οι κινήσεις του και πώς θα αντιδράσουν οι υπόλοιποι διαγωνιζόμενοι στις επιλογές του; 

Κάποιοι νιώθουν ότι αυτή η δοκιμασία είναι «στα μέτρα τους» και βλέπουν τη μεγάλη ευκαιρία να αποδείξουν τη μαγειρική τους αξία ενώ κάποιοι άλλοι είναι προβληματισμένοι και επιφυλακτικοί.  

Όλοι οι επίδοξοι MasterChefs, όμως, είναι αποφασισμένοι να βάλουν τα δυνατά τους για να ικανοποιήσουν τους τρεις chef κριτές, Πάνο Ιωαννίδη, Σωτήρη Κοντιζά και Λεωνίδα Κουτσόπουλο και να κερδίσουν τόσο το έπαθλο των 1.000 ευρώ όσο και τα πλεονεκτήματα στην Ομαδική Δοκιμασία. 

κριτές masterchef

masterchef

Πόσο έτοιμοι είναι, όμως, όλοι για την κριτική, που θα δεχτούν; Ποιοι θα καταφέρουν να κερδίσουν τις μαγειρικές εντυπώσεις και ποιοι θα κληθούν να υπερασπιστούν τη θέση τους στο διαγωνισμό, στη Δοκιμασία Αποχώρησης;

Ο μεγαλύτερος, πρωτότυπος, παγκόσμιος τηλεοπτικός διαγωνισμός μαγειρικής, συνεχίζει για άλλη μια συναρπαστική σεζόν την επιτυχημένη πορεία του στο Star για να αναδείξει τον επόμενο  ή την επόμενη MasterChef 2023 της Ελλάδας!

MasterChef 2023 πιο δυναμικό από ποτέ!
 

 

Ποιος θα καταφέρει να φέρει στους κριτές μία δημιουργική προσπάθεια; Ποιοι θα είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση;

Δείτε όλα τα επεισόδια του MasterChef 2023

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top