«Πέτρο κράτα γερά» - Η Βίκυ Πρωτογεράκη στηρίζει τον Πέτρο Φιλιππίδη

Θα έκανε αγωγή στην Πηνελόπη Αναστασοπούλου αν ήταν στη θέση του Φιλιππίδη;

Είναι από τις ηθοποιούς που ουκ ολίγες φορές έχει στηρίξει δημόσια τον Πέτρο Φιλιππίδη στη δικαστική του διαμάχη. Μετά την απόφαση του δικαστηρίου, η Βίκυ Πρωτογεράκη έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Γεια Σου» και τον Ισίδωρο Φίκαρη, μένοντας πιστή στη στήριξη της.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης στέλνει μήνυμα στη Σίσσυ Χρηστίδου κι εκείνη απαντά

«Κατά τη γνώμη μου, ο Πέτρος Φιλιππίδης θα έπρεπε να αθωωθεί και για τις δύο απόπειρες, γιατί οι απόπειρες έτσι όπως ήταν δομημένη η δικογραφία δεν αποδεικνύονταν. Θεωρώ ότι θα αθωωθεί στο εφετείο. Αν αυτή η δικογραφία πάει στον Άρειο Πάγο, σίγουρα θα γυρίσει πίσω. Κατά την άποψή μου, έτσι όπως είναι η δικογραφία φτιαγμένη δεν προκύπτει από πουθενά η απόπειρα. Κάτι άλλο μπορεί. Για απόπειρα βιασμού δε βγαίνει.» δήλωσε αρχικά και συμπλήρωσε:

Οργισμένη η Βίκυ Πρωτογεράκη στον Λιάγκα: «Ψεύδεται ασύστολα ο κύριος!»

«Δεν μετάνιωσα που κατέθεσα υπέρ του Πέτρου Φιλιππίδη. Γιατί να μετανιώσω; Αν ήμουν στη θέση του Πέτρου κι εγώ θα έκανα αγωγή στην Πηνελόπη Αναστασοπούλου. Δεν μπορείς να βγαίνεις και να αμφισβητείς τη δικαιοσύνη. Ο Πέτρος δεν θέλει να επιστρέψει στο θέατρο, τους σιχάθηκε όλους. Βλέπω ότι και το παιδί του δεν μπορεί να βρει δουλειά. Αυτό δεν είναι σωστό. Τι φταίει το παιδί του; Εγώ θα έλεγα στον Πέτρο να κρατήσει γερά, να μη στεναχωριέται, μπόρα είναι και θα περάσει και πιστεύω πως στο τέλος θα δικαιωθεί»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top