Οργισμένη η Βίκυ Πρωτογεράκη στον Λιάγκα: «Ψεύδεται ασύστολα ο κύριος!»

Δηλώνει ότι αλλοίωσαν την κατάθεσή της στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη

Δείτε όσα ειπώθηκαν στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1

Η Βίκυ Πρωτογεράκη υποστηρίζει ότι η κατάθεση που έδωσε τη Δευτέρα στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη κι η ατάκα: «Το 90% των ανδρών ηθοποιών επεδείκνυαν το μόριό τους», παραποιήθηκε από τους δημοσιογράφους.

Βίκυ Πρωτογεράκη: «Αυτοπροτάθηκα να υπερασπιστώ τον Πέτρο Φιλιππίδη»

Η ηθοποιός μίλησε μέσω τηλεφωνικής σύνδεσης το πρωί της Τρίτης στο Πρωινό και φάνηκε εξοργισμένη με τους δημοσιογράφους. Άφησε μάλιστα, υπόνοιες ότι συνεργάζονται με τους δικηγόρους των θυμάτων για τη σπίλωση των μαρτύρων. Αυτά που έγιναν στον «αέρα» του ΑΝΤ1 κατά τη διάρκεια της επικοινωνίας ήταν πρωτοφανή.

Η Βίκυ Πρωτογεράκη τα «έβαλε» με τον ρεπόρτερ του Πρωινού, Θάνο Βάγιο

«Πολύ κακώς μετέφερε τέτοια πράγματα, αλλοίωσε την κατάθεσή μου, ενώπιον του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου. Αυτή την τακτική να αλλοιώνονται οι καταθέσεις για να αποδομούνται οι μάρτυρες, εγώ δεν την ενστερνίζομαι. Οι δικηγόροι υπεράσπισης των παθουσών κάνουν το ίδιο κι από ό,τι κατάλαβα συνεργάζονται με κάποιους δημοσιογράφους. Έχω γίνει έξαλλή με αυτό. Δεν υπήρχε περίπτωση να πω εγώ αυτά τα πράγματα τα χυδαία που έχουν βγει, ποτέ! Αλλοίωσαν τα λεγόμενά μου», είπε και συνέχισε οργισμένη: «Είμαι έξαλλη! Δεν μπορείτε εσείς να σπιλώνετε εμένα σαν άνθρωπο που εγώ ό,τι έχω κάνει το έχω κάνει με το σπαθί μου. Δεν μπορεί το κάθε δημοσιογραφάκι να με σπιλώνει! Δεν θέλω να μιλήσω καθόλου, τέλος! Να ανακαλέσετε!».

«Του Πέτρου Φιλιππίδη του αρέσουν οι γυναίκες. Δεν είναι κακό»

Σε αυτό το σημείο, η τηλεφωνική γραμμή έπεσε κι ο Θάνος Βάγιος εξήγησε από την πλευρά του τι συνέβη στο δικαστήριο. Λίγα λεπτά μετά, όταν η Βίκυ Πρωτογεράκη επανήλθε τηλεφωνικά, είπε: «Ψεύδεται ασύστολα ο κύριος. Έχω μάρτυρες κι έχω και τις καταθέσεις που είναι καταγεγραμμένες. Ψεύδεται ασύστολα κι απορώ με τόσο θράσος!».

«Ξέρω τι καταθέτω. Είμαι δικηγόρος 30 χρόνια. Θα μου πείτε εσείς τι κάνω; Και δε θυμάμαι; Τι είναι αυτά; Έχετε φτάσει σε αυτό το σημείο, αντί να μου ζητήσετε συγγνώμη για αυτό που έγινε; Εγώ σήμερα είχα σκοπό να καταθέσω μήνυση αν δεν με παίρνανε. Δεν μπορεί να με αποδομεί ο καθένας, δεν το δέχομαι!», είπε σε πολύ υψηλούς τόνους η Βίκυ Πρωτογεράκη.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top