Έλενα Παπαρίζου: Κατέρρευσε στη σκηνή του The Voice

«Είναι πολύ συγκινητικό»

Ιδιαίτερα φορτισμένη ήταν η ατμόσφαιρα στο The Voice όταν στο τελευταίο επεισόδιο των Battles ανέβηκαν στη σκηνή δύο παίκτριες της Έλενας Παπαρίζου για να ερμηνεύσουν το Believe της Γουίτνεϊ Χιούστον και της Μαράια Κάρεϊ.

Η Θεοδώρα Μουρατίδου και η Ελένη Θεοδωρίδου ανέβηκαν στη σκηνή και αναμετρήθηκαν με ένα πολύ δύσκολο και απαιτητικό τραγούδι. Η προσπάθειά τους μάλιστα συγκίνησε την coach τους, η οποία δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά της. 

Έλενα Παπαρίζου: Έκανε πάρτι γενεθλίων και δεν έκρυψε την ηλικία της

«Σε βλέπω λίγο συγκινημένη, Έλενα» της είπε ο Γιώργος Λιανός και η Έλενα Παπαρίζουν ζήτησε λίγα λεπτά για να καταφέρει να συγκρατήσει τα δάκρυά της. 

«Είναι πάρα πολύ συγκινητικό να βλέπεις τόσο νέα κορίτσια να μπορούν να πουν ένα τόσο μεγάλο τραγούδι όσο καλύτερα μπορούν. Ξέρω ότι το τόλμησα με τα κορίτσια γιατί η Ελένη είναι 17 χρονών και η Θεοδώρα είναι 18. Σωστές και οι δυο και χαίρομαι που ένιωσα ότι όντως βρεθήκατε πάνω στη σκηνή γιατί δυσκολευτήκαμε λίγο. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη για το αποτέλεσμα σας», είπε. 

Διάσημοι Έλληνες που δεν τελείωσαν ποτέ το σχολείο

Τελικά, η τραγουδίστρια επέλεξε να συνεχίσει με τη Θεοδώρα.

Έλενα Παπαρίζου: «Σεισμός» στο Άμστερνταμ με το My Number One!

«Θα συνεχίσω με την Θεοδώρα. Θέλω όμως να ξέρεις κάτι, Θεοδώρα μου, πως η Ελένη ήταν εξαιρετική. Καμία σχέση με τις πρόβες γιατί σήμερα μας το “είπες” το τραγούδι, Ελένη», είπε η Έλενα Παπαρίζου. 
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top