Τσαφούλιας: Κάνει σειρά τη μεγαλύτερη μαζική δολοφονία στην Ελλάδα

Ο σκηνοθέτης του «Έτερος Εγώ» στο Breakfast@Star

Τη μεγαλύτερη μαζική δολοφονία που συνέβη στην Ελλάδα ετοιμάζει να κάνει σειρά ο Σωτήρης Τσαφούλιας, θέλοντας να περάσει για μία ακόμη φορά δυνατά κοινωνικά μηνύματα.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@Star

Συγκεκριμένα, ο σκηνοθέτης, μετά την μεγάλη επιτυχία του «Έτερος Εγώ», αποκάλυψε στο Breakfast@Star πως πρόκειται να φέρει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μια πραγματική ιστορία της δολοφονίας 15 ανθρώπων.

Σωτήρης Τσαφούλιας: «Θα μπορούσα να έχω σκοτωθεί»

τσαφουλιας

«Πρόκειται να κάνω μια νέα σειρά, η οποία είναι αληθινή ιστορία και πρόκειται για τη μεγαλύτερη μαζική δολοφονία που έχει γίνει ποτέ στην Ελλάδα. Συνέβη στα Κύθηρα το 1909 και είναι μια ιστορία που δείχνει πώς εμείς οι άνθρωποι δημιουργούμε τα τέρατα και όταν αυτά τα τέρατα μας χτυπούν, αναρωτιόμαστε τι κάναμε εμείς οι καλοί άνθρωποι, ώστε να υποστούμε τέτοιο πράγμα, ενώ εμείς οι ίδιοι φτιάχναμε τα τέρατά μας», ανέφερε ο Τσαφούλιας.

Το έγκλημα της 23ης Αυγούστου του 1909 στα Κύθηρα - Η μεγαλύτερη μαζική δολοφονία στην Ελλάδα

Ήταν 24 Αυγούστου του 1909 όταν συνελήφθη ο Α.Λ. για τις δολοφονίες 15 ανθρώπων στο χωριό Καλοκαιρινές Κυθήρων.

Ο δολοφόνος ήταν πριν τη μαζική δολοφονία ένα απλός και καλοσυνάτος χωρικός, τσαγκάρης στο επάγγελμα, ο οποίος φέρεται να αναγκάστηκε να φύγει από τα Κύθηρα, ύστερα από πλεκτάνη που στήθηκε εναντίον του. Μετακόμισε εξαιτίας της πλεκτάνης στην Αθήνα, όπου πέρασε δύσκολα.

Στις 23 Αυγούστου του 1909 επέστρεψε στο νησί και δολοφόνησε με μαχαίρι 15 συγχωριανούς του, ενώ σύμφωνα με μαρτυρίες κατά τη διάρκεια των εγκλημάτων, ήταν σε κατάσταση αμόκ και υπό την επήρεια ναρκωτικών.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top