GNTM 5 Τάσος Σοφρωνίου: «Μύρια πέρασες έναν εφιάλτη»

Τι συνέβη στο νεαρό μοντέλο;

Μία ανάσα πριν τον μεγάλο τελικό του GNTM 5, τα νεαρά μοντέλα καλούνται να υποδυθούν μία σύγχρονη γυναίκα, που φεύγει από τη δουλειά της για να συναντήσει τις φίλες της για τη βραδινή τους έξοδο και φωτογραφίζεται λίγο πριν μπει στο αυτοκίνητό της, και όταν μπουν να αλλάξουν ρούχα, να φρεσκάρουν το μακιγιάζ και να φωτογραφηθούν στην είσοδο του κλαμπ.

GNTM 5: Ξέσπασε σε κλάματα η Μύρια την ώρα της φωτογράφισης!

GNTM 5: Η κριτική του Τάσου Σοφρωνίου στη Μύρια

GNTM 5: Η κριτική του Τάσου Σοφρωνίου στη Μύρια

Η Μύρια προσπάθησε να δώσει τον καλύτερό της εαυτό, αλλά δεν τα κατάφερε μιας και όπως δήλωσε η ίδια στο πλατό και μπροστά στους κριτές είχε μία περίεργη ψυχολογία, δίχως κανένα συγκεκριμένο λόγο.

GNTM 5: Η Μύρια δεν είχε καλή ψυχολογία ενώ βροσκόταν στο σετ

GNTM 5: Η Μύρια δεν είχε καλή ψυχολογία ενώ βρισκόταν στο σετ

Αυτό έγινε αντιληπτό στους κριτές με τον Τάσο Σοφρωνίου να της λέει: «Μύρια πέρασες έναν εφιάλτη, και σε αυτό τον εφιάλτη ξεπέρασες τον εαυτό σου. Δεν πρόλαβες και βγήκες κακήν κακώς να ποζάρεις με ανοιχτό φόρεμα. Την ώρα που πήγες να κρασάρεις χαμογελούσες και πόζαρες. Αυτό είναι για συγχαρητήρια. Το αποτέλεσμα δεν είναι καλό. Δυστυχώς, βλέπουμε μια κοπέλα με τρομερές δυνατότητες να είναι ηττημένη από ρούχα και κοσμήματα Σε αυτό το σημείο του διαγωνισμού δε θα έπρεπε να συμβεί».

Η φωτοηραφία της Μύρια στο πλατό

Η φωτογραφία της Μύρια στο πλατό


Ανάλογη κριτική έκαναν και οι υπόλοιποι κριτές, συμφωνώντας πως η Μύρια έφερε στο πλατό μια κακή φωτογραφία.

Δείτε όλα τα επεισόδια του GNTM 5

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top