GNTM 5 Μικαέλα : «Ας ήταν μάγκισσες να με έδιωχναν» - Για ποιες το είπε;

Το μοντέλο στην πρώτη του συνέντευξη μετά την αποχώρησή του

Στο επεισόδιο της Παρασκευής, αποχώρησε ένα από τα μεγαλύτερα φαβορί του GNTM 5 το μοντέλο που η Βίκυ Καγιά ήθελε να δει νικήτρια. Ο λόγος φυσικά για τη Μικαέλα, η οποία βρέθηκε στο bottom 2 μαζί με την κόρη της, Μάρα.

GNTM 5: Ο τελικός έρχεται! Η σημερινή αποχώρηση δυσκόλεψε τους κριτές

«Θεωρώ φυσιολογικό που χάρηκαν τα κορίτσια με την αποχώρησή μου», δήλωσε στο Breakfast@Star η Μικαέλα και το δικαιολόγησε λέγοντας πως οι συμπαίκτριές της, τη θεωρούσαν απειλή. «Άλλαξαν συμπεριφορά απέναντί μου, όταν η Βίκυ Καγιά είπε πως με θέλει νικήτρια», συμπλήρωσε.  

«Φέτος προωθούμε το diversity και η Μαρίτα είναι σε αυτήν την κατηγορία. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς μπορεί να μιλάει με τέτοια στερεότυπα. Γιατί αυτό με την ηλικία είναι στερεότυπο. Άλλο βιολογική ηλικία και άλλο χρονολογική. Ας ήταν μάγκισσες να με έδιωχναν», σχολίασε η Μικαέλα, μετά την προβολή του αποσπάσματος με τις δηλώσεις της Βικτώριας και της Μαρίτας, οι οποίες ουσιαστικά αμφισβητούσαν την πόρεια της στον διαγωνισμό ομορφιάς. 

Η Μικαέλα στο Breakfast@Star

Η Μικαέλα στο Breakfast@Star

Τέλος, όταν της ζητήθηκε να κάνει προβλέψεις για τις τρεις φιναλίστ, αποκάλυψε πως επιθυμία της είναι να δει τις Κότυ, Αλεξία και Μάρα να φτάνουν στον μεγάλο τελικό που θα πραγματοποιηθεί αυτήν την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου στις 20:50 στο Star.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Breakfast@star»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top