Μενεγάκη: Ζήτησε από τον Παπακαλιάτη να τη συμπεριλάβει σε σειρά του

«Πάρε τον χρόνο σου, δε βιάζομαι» είπε η παρουσιάστρια

Η Ελένη Μενεγάκη εξέφρασε την επιθυμία της να επιστρέψει στα καλλιτεχνικά δρώμενα, ως ηθοποιός. Με χιουμοριστική διάθεση η παρουσιάστρια και ο καλεσμένος της, Τάκης Ζαχαράτος κάλεσαν τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη να σκεφτεί το ενδεχόμενο να τη συμπεριλάβει σε μία επόμενη δουλειά του.

Ο Τάκης Ζαχαράτος της εξέφρασε την επιθυμία του να τη δει στο μέλλον σε μία σειρά του σκηνοθέτη. Η Ελένη Μενεγάκη αντιμετώπισε με χιούμορ την πρόκλησή του και απευθυνόμενη στον Χριστόφορο Παπακαλιάτη είπε:

«Να αυτοπροταθούμε. Χριστόφορε, εγώ κι ο Τάκης, ο Τάκης με προτείνει κι εγώ αυτοπροτείνομαι. Μη γελάς τώρα. Θέλω να ξεπεράσεις το πρώτο γέλιο και να μπεις σε μια δεύτερη, τρίτη ανάγνωση. Πάρε τον χρόνο σου και το βλέπουμε και σε μια δεκαετία. Δε βιάζομαι» είπε, κοιτάζοντας την κάμερα.

Ελένη Μενεγάκη: Αποκάλυψε για πρώτη φορά ότι νόσησε από κορωνοϊό

«Ίδια θα είσαι, αγάπη μου, και σε 10 χρόνια» σχολίασε ο Τάκης Ζαχαράτος, με την παρουσιάστρια να απαντά: «Είπαμε, αυτά δε γίνονται. Αυτό πια πάει στα θαύματα».

Η Ελένη Μενεγάκη είχε πρωταγωνιστήσει στη σειρά «Πάτερ Ημών» στα μέσα της δεκαετίας του 1990 με τον Κώστα Καρρά. Ακόμη, είχε κάνει ένα πέρασμα από τα: «Αχ Ελένη» και «Τα Μπακούρια» και δύο guest εμφανίσεις στις σειρές «Από Άλλο Ανέκδοτο» και «Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα».
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top