Γραμμέλη: «Η Μενεγάκη δε δοκιμάστηκε στα είδη που δοκιμάστηκε η Κορομηλά»

Το σχόλιο της δημοσιογράφου για την πρόσφατη τηλεοπτική τους συνύπαρξη

Μια ιδιαίτερα αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε το μεσημέρι της Κυριακής 4/11 στην εκπομπή «Καλύτερα Δε Γίνεται», η Αφροδίτη Γραμμέλη.

Ελένη Μενεγάκη: «Όσα είπαμε με τη Ρούλα αφορούσαν εμάς και κανέναν άλλο»

Η γνωστή δημοσιογράφος και τηλεκριτικός ανάμεσα σε άλλα σχολίασε την τηλεοπτική συνάντηση της Ελένης Μενεγάκη με τη Ρούλα Κορομηλά, σημειώνοντας πως έπρεπε να συμβεί νωρίτερα και ότι τη χαροποιεί το γεγονός ότι αποκαταστάθηκαν οι μεταξύ τους σχέσεις. Στη συνέχεια τόνισε πως η Ρούλα Κορομηλά έχει δοκιμαστεί σε περισσότερα μονοπάτια από την Ελένη Μενεγάκη.

Ρούλα Κορομηλά: Το απίστευτο γέλιο που έριξε με την Ελένη Μενεγάκη 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @elenimenegaki

«Ήταν εξαιρετική η συνύπαρξη Ρούλας – Ελένης, έπρεπε να έχει γίνει νωρίτερα. Υπήρχαν τότε κάποια πράγματα που επιβεβαίωναν δεν ήταν στενές φίλες. Σημασία έχει που τα ξαναβρήκαν. Η καριέρα της Ρούλας έχει περισσότερα μονοπάτια, η Ελένη δε δοκιμάστηκε στα είδη που δοκιμάστηκε η Ρούλα», ανέφερε αρχικά η Αφροδίτη Γραμμέλη.

Ενώ σε άλλο σημείο υπογράμμισε πως ο τρόπος που κάνει πλέον κριτικη έχει αλλάξει. «Δεν είμαι πια τόσο αιχμηρή στην κριτική μου, έχω βρει μια ισορροπία. Έχω κάνει τις αμαρτίες μου και στη ζωή και στη δουλειά. Κάποιες τις έκανα και τις ευχαριστήθηκα, ενώ κάποιες τις μετάνιωσα. Ποτέ δεν ήταν σκόπιμο να πειράξω άλλους ανθρώπους, μάλλον κακό στον εαυτό μου έκανα τις περισσότερες φορές».

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top