Ρούλα Κορομηλά: Το απίστευτο γέλιο που έριξε με την Ελένη Μενεγάκη

Μας έδειξε τι συνέβη την ώρα των διαφημίσεων στην εκπομπή Ελένη

Δείτε τα πρώτα λεπτά από τη συνάντηση της Ελένης Μενεγάκη με τη Ρούλα Κορομηλά

Καλεσμένη στην εκπομπή Ελένη βρέθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής 25 Νοεμβρίου η Ρούλα Κορομηλά όπου -σε μια ιστορική τηλεοπτική συνάντηση- μίλησε για όλους και για όλα στην Ελένη Μενεγάκη.

Ρούλα Κορομηλά – Ελένη Μενεγάκη: Η μεγάλη συνάντηση 26 χρόνια μετά

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δύο παρουσιάστριες κάθισαν στον ίδιο καναπέ 26 χρόνια μετά την τελευταία τους τηλεοπτική συνυπάρξη στον Πρωινό Καφέ του ΑΝΤ1.

Το απόγευμα της Δευτέρας, η Ρούλα Κορομηλά δημοσίευσε στο Instagram ένα βίντεο με την Ελένη Μενεγάκη. Σε αυτό, βλέπουμε τις δύο γυναίκες κατά τη διάρκεια των διαφημίσεων να μιλάνε και να γελάνε μέχρι δακρύων!

Η Ελένη Μενεγάκη σε μια σπάνια τηλεοπτική συνύπαρξη με τη Ρούλα Κορομηλά

Η Ελένη Μενεγάκη σε μια σπάνια τηλεοπτική συνύπαρξη με τη Ρούλα Κορομηλά

«Ελένη μου σε ευχαριστώ για τη γενναιοδωρία, για τη φιλόξενη αγκαλιά με τη οποία με υποδέχθηκες στο τηλεοπτικό σου σπίτι! Ένιωσα σαν να μην πέρασε μια μέρα. Σε ευχαριστώ για όλα όσα μοιραστήκαμε με λόγια αληθινά, λόγια απ' την καρδιά, αλλά και για όσα είπαμε μόνο με τα μάτια. Η ευγένεια σου, ο σεβασμός κι η αλήθεια είναι μόνο κάποια από τα χαρακτηριστικά που σε οδήγησαν αλλά και σε διατηρούν στην κορυφή τόσα χρόνια και σε ξεχωρίζουν.

«Είχες ποτέ αυλή;»: Όσα είπαν Κορομηλά & Μενεγάκη για την κόντρα τους

Υ.Γ. Δεν έχω γελάσει περισσότερο και δεν έχω περάσει καλύτερα μπροστά αλλά και πίσω από τις κάμερες. Κι ας έφαγα το σπρώξιμο της ζωής μου.. Το φχαριστηθηκα! Το βίντεο τα λέει όλα...», έγραψε η Ρούλα στη λεζάντα του backstage βίντεο που πόσταρε από τη συνάντησή της με την Ελένη.

Δείτε το βίντεο που πόσταρε η Ρούλα Κορομηλα
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top