Το MasterChef 2023 έρχεται με αλλαγές και νέους κανόνες!

Κοντιζάς, Ιωαννίδης και Κουτσόπουλος στο Breakfast@Star

Κοντιζάς, Ιωαννίδης και Κουτσόπουλος μίλησαν στο Breakfast@Star για τον νέο κύκλο του MasterChef

Το MasterChef επιστρέφει για 7η συνεχή σεζόν στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσα από τη συχνότητα του Star.

Η κάμερα της εκπομπής «Breakfast@Star» και ο Σταύρος Βαρθαλίτης «τρύπωσαν» στα γυρίσματα που μόλις ξεκίνησαν και μας έδωσαν μια μικρή γεύση από όσα θα δούμε προσεχώς.

Π. Ιωαννίδης: «Στο Φετινό MasterChef Θα Δούμε Νέα Πράγματα»

Κοντιζάς,  Ιωαννίδης και Κουτσόπουλος στο Breakfast@Star για τον νέο κύκλο του MasterChef

Κοντιζάς,  Ιωαννίδης και Κουτσόπουλος στο Breakfast@Star για τον νέο κύκλο του MasterChef

Ο Σωτηρης Κοντιζάς, ο Πάνος Ιωαννίδης και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος είναι έτοιμοι να «σηκώσουν» μανίκια και να αναδείξουν τα καλύτερα πιάτα και φυσικά τον επόμενο Έλληνα ή Ελληνίδα MasterChef.

Αν δε σου αρκεί μόνο να το βλέπεις αλλά θέλεις να το ζήσεις κι εσύ, δήλωσε συμμετοχή στο masterchef.star.gr


Τι αλλάζει στο MasterChef 2023

Οι τρεις αγαπημένοι κριτές μίλησαν στην πρωινή εκπομπή του Star για τις οντισιόν και τι θα αλλάξει στον νέο κύκλο του διαγωνισμού μαγειρικής.

«Το πρόγραμμα φέτος θα είναι πιο στακάτο. Λευκή ποδιά και είσοδος στο σπίτι. Θα έχουμε κάποιες -α δεύτερη ευκαιρία, αλλά όχι όπως έχετε συνηθίσει. Το πρόγραμμα θα είναι πολύ πιο γρήγορο και πιο δυνατό», είπε αρχικά ο Σωτήρης Κοντιζάς και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος πρόσθεσε: «Στις οντισιόν θα έχουμε λευκές και μαύρες ποδιές. Από τις οντισιόν η ποδιά θα είναι το εισιτήριο για το σπίτι. Με κάποιο μαγειρικό τρόπο οι μαύρες ποδιές θα έχουν μια δεύτερη ευκαιρία».

Όσο για τα συναισθήματα που έχουν οι κριτές που ξεκινά ο έβδομος κύκλος είναι χαρά και ενθουσιασμός. «Το συναίσθημα είναι έντονο και δυνατό. Κάθε χρόνο περνάμε πολύ ωραία. Θα δυσκολέψουμε πολύ τους παίκτες», τόνισε ο Πάνος Ιωαννίδης.

Πάνος Ιωαννίδης: «Με τον ερχομό ενός παιδιού αλλάζει όλη σου η ζωή»

Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Η φωτογραφία που ανέβασε για τα γενέθλιά του


Βέβαια, η μεγαλύτερη αλλαγή στον φετινό διαγωνισμό μαγειρικής είναι πως και οι τρεις τους είναι πλέον μπαμπάδες. Η Ελένη Χατζίδου δεν παρέλειψε να ευχηθεί στον θείο Λεωνίδα για τον ερχομό του γιου του.

«Πέρσι είχαμε στην παρέα έναν μπαμπά και τώρα έχουμε τρεις! Να σας ζήσουν σε όλους τα παιδάκια σας. Λεωνίδα Κουτσόπουλε δε σε έχουμε ξαναδεί από τότε. Να χαίρεσαι το παιδάκι σας».

«Ευχαριστώ πολύ! Ευχαριστώ» απάντησε ο σεφ.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Breakfast@star»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top