Asia Express: Παραβίασαν κανόνα κι αποβλήθηκαν

«Κάγκελο» οι παίκτες με την ανακοίνωση του Πολυχρονίδη

Η Θεοδώρα Ρασέλ και η Κλόντια Ρασέλ αποχώρησαν στο σημερινό επεισόδιο, καθώς πάρα το γεγονός ότι δεν τερμάτισαν στην τελευταία θέση, παραβίασαν τον πιο σημαντικό κανόνα του Asia Express, γι' αυτο και «πλήρωσαν» τις συνέπειες των πράξεων τους.

Asia Express: Έξαλλος ο Fipster με τον οδηγό που τους παράτησε στην ερημιά

Asia Express: Υπό καταρρακτώδη βροχή ξεκίνησε το race για τα ζευγάρια

Συγκεκριμένα το ζευγάρι δωροδόκησε με χρήματα έναν ντόπιο, για να το βοηθήσει να ολοκληρώσει την αποστολή του, κάτι που απαγορεύεται ρητά και τιμωρείται αυστηρά. 

Ωστόσο, το αποτέλεσμα επισκίασε η αδιαθεσία της Κλόντιας, αμέσως μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων από τον Πέτρο Πολυχρονίδη.

Η αδιαθεσία της Κλόντιας

Η αδιαθεσία της Κλόντιας

Η στιγμή που πέφτουν όλοι πάνω στην Κλόντια για να τη βοηθήσουν 

Η Ρασέλ και οι άλλοι διαγωνιζόμενοι, βλέποντάς την να μην έχει προσωρινά καμία επαφή με το περιβάλλον, τρομοκρατήθηκαν. Ευτυχώς με την παρέμβαση των γιατρών της παραγωγής, η Κλόντια άρχισε να αισθάνεται καλύτερα.

Asia Express: Γιώργος και Κρίστη κέρδισαν τον πρώτο τους αγώνα επάθλου

Μαμά και κόρη, μόλις έλαβε τέλος η περιπέτειά τους, δήλωσαν στις κάμερες για το παιχνίδι πως είναι εμπειρία ζωής και ότι τις έφερε ακόμα πιο κοντά, ενώ παραχώρησαν τα μετάλλιά τους στη Χριστίνα και τη Μαρία.

Για τη Ρασέλ το ταξίδι της ήταν ξεχωριστό, γιατί το μοιράστηκε με τη μεγαλύτερη αγάπη της κι αδυναμία, τη μητέρα της, η οποία έδειξε σε όλους πόση δύναμη κρύβει μέσα της.

Ρασέλ - Κλόντια αποχώρησαν συγκινημένες από το Asia Express 

Ρασέλ - Κλόντια αποχώρησαν συγκινημένες από το Asia Express 

Δείτε όλα τα επεισόδια του Asia Express

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top