Πέτρος Πυλαρινός σε Φαίη Σκορδά: «Ότι πιο αγχωτικό έχω κάνει στη ζωή μου»

Ο τραγουδιστής θύμισε στην παρουσιάστρια τι είχε περάσει στην εκπομπή της

Δείτε τι είπε ο Πέτρος Πυλαρινός στη Φαίη Σκορδά / Εκπομπή: Πρωινό Μας

Δυο απίστευτες ιστορίες διηγήθηκε ο Πέτρος Πυλαρινός στη Φαίη Σκορδά, όπου πήγε καλεσμένος το πρωί της Τετάρτης μαζί με τη σύντροφό του, Βάλια Χατζηθεοδώρου.

Ο frontman των Alcatrash θύμισε στην παρουσιάστρια δυο πολύ αγχωτικές στιγμές που έχει ζήσει μαζί της στο παρελθόν, όταν είχε πάει με το συγκρότημα να εμφανιστεί στην εκπομπή της. 

«Έχουμε παίξει δύο φορές στην εκπομπή σου, η μία φορά ήταν καλοκαιρινό, στη Βάρκιζα και ήταν η χειρότερη στιγμή της ζωής μου, ότι πιο αγχωτικό έχω κάνει ποτέ στη ζωή μου» είπε ο τραγουδιστής και η παρουσιάστρια «έμεινε» και τον κοιτούσε προσπαθώντας να θυμηθεί τι είχε συμβεί. 

Πέτρος Πυλαρινός σε Φαίη Σκορδά: «Ότι πιο αγχωτικό έχω κάνει στη ζωή μου»

«Σ’ ευχαριστούμε πολύ, ήταν και πολύ τιμητικό. Ήταν μεγάλη η ευκαιρία που μας δόθηκε να παίξουμε στην εκπομπή σου και περάσαμε τέλεια. Παρ’ όλα αυτά δεν έχουμε περάσει χειρότερα σαν άγχος και σαν πίεση. Τα περιστατικά που έγιναν και στις δύο περιπτώσεις, δεν υπάρχουν», είπε ο Πέτρος Πυλαρινός και εξήγησε τι είχε συμβεί.

«Τότε στην εκπομπή που είχες κάνει στη Βάρκιζα, καθώς στήναμε εμείς τα μηχανήματα, υπερθερμάνθηκαν και δυο λεπτά πριν βγούμε στον αέρα δεν άνοιγε τίποτα, δεν παίζανε κιθάρες, μικρόφωνα, τίποτα! Ζητήσαμε μία σαμπανιέρα με πάγο και βάλαμε κάποια μηχανήματα μέσα στον πάγο, μόνο και μόνο για να παίξουνε και τελικά ένα λεπτό πριν βγούμε αέρα, λειτούργησαν όλα!» πρόσθεσε ο τραγουδιστής. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top