GNTM: Η ατάκα της Δέσποινας που ενόχλησε τους κριτές - Εκνευρίστηκε η Καγιά

Τι συνέβη στο πλατό

Η ατάκα της Δέσποινας που ενόχλησε τους κριτές 

Στο πλατό του GNTM, οι κριτές έγιναν αυστηροί με κάποιες υποψήφιες ενώ επιβράβευσαν κάποιες άλλες, ανάλογα με την απόδοσή τους, καθώς τα πρώτα σημάδια έλλειψης αντοχής έχουν βγει στην επιφάνεια.

Έντονο άρωμα «Sex and the City» στο GNTM 5!

Η Δέσποινα παραδέχτηκε μπροστά στους κριτές ότι κουράστηκε κατά τη διάρκεια της φωτογράφισης και αυτό τους ενόχλησε αρκετά!

«Στις πρώτες δυο βόλτες, ήσουν πιο χαλαρή, πιο ήρεμη. Μετά μάγκωσες, έσφιξες και δεν ήξερες που κοιτάς, πού βρίσκεσαι, δεν άκουγες οδηγίες, δεν ήσουν σίγουρη που είναι ο φωτογράφος. Τι συνέβη Δέσποινά;» τη ρώτησε η Βίκυ Καγιά.

Δείτε όλα τα επεισόδια του GNTM 

«Κουράστηκα!» απάντησε το νεαρό μοντέλο αφήνοντας άφωνους τους κριτές. 

GNTM: Δέσποινα

Μάλιστα ο Τάσος Σοφρωνίου και o Γιώργος Καράβας έδειξαν φανερά την ενόχλησή τους.

«Το κουράστηκα στη δουλειά μας είναι βαριά λέξη. Είναι βαριά λέξη να πεις στον πελάτη κουράστηκα σε 9 λεπτά. Η καριέρα σου σφραγίζεται εκεί! Γιατί οι φωτογραφίσεις, οι καμπάνιες διαρκούν ώρες ατελείωτες. Τέλος πάντων σκέψου τα λίγο και εύχομαι να μείνεις μέχρι την επόμενη φορά και να μας δείξεις κάτι καλύτερο!» της είπε η Βίκυ Καγιά.

«Δεν έπρεπε να πω ότι κουράστηκα γιατί εκεί τους γύρισαν τα λαμπάκια. Μπορώ να γκρινιάζω σε εσάς όσο γουστάρει η καρδούλα μου, αλλά σε αυτούς όχι!» είπε η Δέσποινα στην κάμερα του GNTM. 
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top