Αϊβάζης - Δημηρόπουλος το νέο ζευγάρι του Asia Express

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο

Η εκπομπή «Breakfast@Star» εξασφάλισε αποκλειστικό απόσπασμα από το νέο επεισόδιο του Asia Express, το οποίο θα προβληθεί απόψε στις 21:00 μέσα από τη συχνότητα του Star. 

Σήμερα θα δούμε ένα νέο ζευγάρι να εισβάλει στο ταξιδιωτικό παιχνίδι. Ο λόγος για τον Γιάννη Αϊβάζη και τον Λευτέρη Δημηρόπουλο, τους οποίους υποδέχτηκαν με χαμόγελα και χειροκροτήματα οι συμπαίκτες τους.

Δείτε όλα τα επεισόδια του Asia Express

Γιάννης Αϊβάζης - Λευτέρη Δημηρόπουλους το νέο ζευγάρι του Asia Express!

Γιάννης Αϊβάζης - Λευτέρη Δημηρόπουλους το νέο ζευγάρι του Asia Express!

«Είναι ό,τι πιο δύσκολο έχω κάνει στη ζωή μου. Ό,τι πιο κουραστικό και ό,τι πιο ψυχοφθόρο. Ό,τι πιο δημιουργικό από άποψη εσωτερικής αναζήτησης», δήλωσε ο Γιάννης Αϊβάζης στη Λιλή Πυράκη που βρέθηκε στα παρασκήνια της επίσημης φωτογράφισης για τη συμμετοχή του στο Asia Express. 

O Γιάννης Αϊβάζης μιλάει στην κάμερα του «Breakfast@Star» για τη συμμετοχή του στο Asia Express

O Γιάννης Αϊβάζης μιλάει στην κάμερα του «Breakfast@Star» για τη συμμετοχή του στο Asia Express

Στη συνέχεια ξεκαθάρισε πως δεν γινόταν να έχει στο πλευρό του τη σύζυγό του, Μαρία Κορινθίου, καθώς τη χρειαζόταν η κόρη τους, Ισμήνη «Η Μαρία μου είπε να πάω. Δε θα μπορούσε να έρθει η Μαρία, γιατί ήταν η εξεταστική του παιδιού μας. Από εμένα θα δείτε πάρα πολλή κούραση, πολλές εντάσεις μεταξύ μας, όταν έσβηναν όλα».

Ο παρτενέρ του Γιάννη Αϊβάζη και επίσης ηθοποιός, Λευτέρης Δημηρόπολος, εξήγησε στη συνέχεια πώς τον προσέγγισε ο φίλος του, προκειμένου να ταξιδέψουν μαζί στην Ασία. «Ένα απόγευμα χτυπάει το τηλέφωνο, το σηκώνω και μου λέει ο Γιάννης ''έχεις έναν μήνα κενό;'' Του λέω έχω. Μου λέει φεύγουμε για Ασία, Πόσο έχω για να το σκεφτώ; Μου λέει ένα τέταρτο, Κλείνω τον ξαναπαίρνω και του λέω μαζί σου πάω και στην κόλαση αδερφέ μου. Είναι μεγάλος αδερφός, είναι πατέρας, φίλος, όλα μαζί».

Δείτε όλη την εκπομπή Breakfast@Star!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top