Πρεμιέρα για το Stars System - Η Άση Μπήλιου επιστρέφει το Σάββατο 15/10

Κάθε Σάββατο στις 12:50 με όλες τις αστρολογικές προβλέψεις

Δείτε το trailer του Stars System που επιστρέφει

Το «Stars System» συμπληρώνει 16 χρόνια τηλεοπτικής παρουσίας κι επιστρέφει στην οθόνη του Star, σε νέα ώρα, το Σάββατο 15 Οκτωβρίου στις 12:50!

Κάθε Σάββατο μεσημέρι, η αγαπημένη αστρολόγος Άση Μπήλιου θα μας κρατά συντροφιά με τις αναλυτικές προβλέψεις της. 

Αστρολογικά θέματα, πλανητικές όψεις, φάσεις της Σελήνης, ανάδρομες πορείες πλανητών, στοιχεία και θέσεις που υπάρχουν στον αστρολογικό μας χάρτη και καθορίζουν τον χαρακτήρα μας αλλά και τις επιλογές που κάνουμε, θα αναλύονται διεξοδικά για να μαθαίνουμε πώς μας επηρεάζουν. Η Άση Μπήλιου θα εξηγεί ποια είναι τα ευνοϊκά και τα απαιτητικά διαστήματα για όλα τα ζώδια, τι πρέπει να προσέχουμε στα επόμενα βήματά μας και πού να επικεντρώσουμε τη δράση μας. Παράλληλα, θα προσεγγίζει με την αστρολογική της ματιά τις εξελίξεις σε εγχώριο και παγκόσμιο επίπεδο.

Η Άση Μπήλιου θα υποδέχεται στην εκπομπή της ξεχωριστούς καλεσμένους και μέσα από την ανάλυση του αστρολογικού τους χάρτη θα μαθαίνουμε πτυχές του χαρακτήρα τους, που δεν έχουν συνειδητοποιήσει ούτε οι ίδιοι!

Τι θα δούμε στην 1η εκπομπή - ΠΡΕΜΙΕΡΑ

Το Σάββατο 15 Οκτωβρίου στις 12:50, η Άση Μπήλιου μας υποδέχεται στο πρώτο επεισόδιο της σεζόν με τις πιο τυχερές και ευνοϊκές αστρολογικές όψεις του φθινοπώρου!

Μέσα σε αυτή την κατήφεια και την ανασφάλεια, που ζούμε με τις εξελίξεις σε παγκόσμιο επίπεδο, υπάρχει μία αχτίδα αισιοδοξίας με τις θετικές όψεις που σχηματίζει η Αφροδίτη, ο πλανήτης του έρωτα και του χρήματος, και που μπορεί να φέρουν χαμόγελα, τόσο στην προσωπική μας ζωή, όσο και στα οικονομικά μας. 

Λίγο πριν τις έντονες εκλείψεις, το σύμπαν συνωμοτεί με ένα υπερθέαμα ευνοϊκών όψεων και δημιουργεί την πιο τυχερή εβδομάδα του φθινοπώρου. Η Άση Μπήλιου θα αναλύσει ποιες είναι οι ιδανικές ημερομηνίες και σε ποιους τομείς θα έχουν ευκαιρίες και επιτυχίες οι εκπρόσωποι του ζωδιακού κύκλου. 

Ποιοι θα ευνοηθούν περισσότερο από τις τυχερές όψεις της Αφροδίτης την εβδομάδα που έρχεται; 
Ποιοι πρέπει να περιμένουν αλλαγές στις σχέσεις και τα οικονομικά; 
Ποιοι θα προχωρήσουν σε δεσμεύσεις στην προσωπική τους ζωή, αλλά και σε συνεργασίες και οικονομικές συμφωνίες; 
Ποιοι θα αγγίξουν τις φιλοδοξίες τους και ποιοι θα ζήσουν έντονα πάθη; 
Ποιες ημέρες ενδείκνυνται για υπογραφές συμβολαίων και επενδύσεις;

Ακόμη, μάθετε ποιες είναι οι καλύτερες ημερομηνίες γάμου για το 2023, σε ποιο ζώδιο έχετε τον αστεροειδή Ήρα, που δείχνει τον γάμο ή την ιδανική μακροχρόνια σχέση, αλλά και τη συναστρία της σχέσης σας.

Αυτά κι άλλα πολλά στο Stars System, το Σάββατο 15 Οκτωβρίου στις 12:50 στο Star!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top