Γιώργος Λιάγκας: «Να είμαστε ειλικρινείς, όταν χωρίζεις έχεις προβλήματα»

H ανακοίνωσή του για τη γυναίκα που προστίθεται στο Πρωινό

Αποκαλυπτικός ήταν ο Γιώργος Λιάγκας, με αφορμή τη δικαστική διαμάχη της Σίσσυς Χρηστίδου με τον Θοδωρή Μαραντίνη.

Ο παρουσιαστής θέλησε να κάνει μια προσωπική εξομολόγηση στον αέρα της εκπομπής του, αλλά και να τοποθετηθεί γενικότερα για τα διαζύγια, αφού κι ο ίδιος το έχει βιώσει. 

Το 2016 ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά ανακοίνωσαν ότι παίρνουν διαζύγιο μετά από 6 χρόνια γάμου και την απόκτηση δυο παιδιών.

Αρχικά, ο Γιώργος Λιάγκας είπε: «Όλοι οι χωρισμένοι γονείς μοιραζόμαστε τα παιδιά. Ένα Πάσχα το παιδί με τον μπαμπά, ένα Πάσχα με τη μαμά. Μην τα εξωραΐζουμε τα πράγματα» και συνέχισε:

«Εγώ έχω και προσωπικά βιώματα άσχημα στα παιδικά μου χρόνια, για τα οποία δεν έχω μιλήσει ποτέ και δεν πρόκειται και να μιλήσω. Κουβαλάω βαρύ φορτίο από τα παιδικά μου χρόνια. Δεν έχει σημασία όμως αυτό. Σε καμία περίπτωση η ζωή δεν θα ήθελα να τα φέρει έτσι να τα στενοχωρήσω κι εγώ και τα παιδιά μου να είναι παιδιά χωρισμένων γονιών. Η ζωή τα φέρνει έτσι, δύο άνθρωποι δεν συμφωνούν, χωρίζουν τους δρόμους τους. Υπάρχει καλή σχέση, μια χαρά, δεν έχουμε πάει ποτέ στα δικαστήρια, τα έχουμε βρει όλα εξωδικαστικά, έχουν λυθεί τα θέματα αυτά και χωρίς ιδιαίτερες εντάσεις».

«Όταν χωρίζουν δύο άνθρωποι έχουν απωθημένα μέσα τους, γιατί αν δεν είχαν απωθημένα δεν θα χώριζαν και θα ήταν μαζί. Δεν υπάρχουν βελούδινα διαζύγια, σε αγαπάω, είμαστε μια χαρά, χωρίζουμε και κάνουμε και παρέα. Να είμαστε ειλικρινείς. Όταν χωρίζεις έχεις προβλήματα με τον άλλον, δεν είσαι καλά. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει αυτό να το βγάζουμε στα παιδιά», κατέληξε ο Γιώργος Λιάγκας.

Γιώργος Λιάγκας: H ανακοίνωσή του για τη γυναίκα που προστίθεται στο Πρωινό

Σε μία ανακοίνωση προχώρησε ο Γιώργος Λιάγκας στο Πρωινό, το πρωί της Παρασκευής, την ώρα της στήλης της μαγειρικής με την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου.

Ο παρουσιαστής πήρε τον λόγο και αποκάλυψε στο τηλεοπτικό κοινό πως από τη Δευτέρα 10/10 έρχεται μία γυναίκα στο Πρωινό, η οποία είναι φίλη του για να βρίσκεται στα γυναικεία θέματα, στη στήλη των ζωδίων και της μαγειρικής.

«Θέλω να πω κάτι. Ακούω τόσα χρόνια, βγήκε η νέα Μενεγάκη, βγήκε ο νέος τέτοιος. Ακούω τόσα χρόνια πως έρχεται ο τάδε για να αντικαταστήσει τον τάδε, λες και ξέραμε ποια είναι η θέση του προηγούμενου. Κανείς δεν είναι κανενός που λέει και το τραγούδι. Θέλω να σας πω ότι πολύ πιθανό από Δευτέρα θα προστεθεί εδώ στο Πρωινό, μία φίλη μου, μία γυναίκα που αγαπάτε πάρα πάρα πολύ όλοι! Είμαι πολύ χαρούμενος. Δεν αντικαθιστά κανέναν, δεν μπαίνει στη θέση κανενός. Θα είναι στην παρέα μας και κυρίως θα με βοηθά πολύ εδώ γιατί δεν μπορώ να τα κάνω όλα αυτά. Στα ζώδια, στα γυναικεία θέματα… Να πω το όνομα; Χτίζω αναμονή κοινού» είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top