Ρούπερτ Μέρντοχ: Χώρισε κι επίσημα από την Τζέρι Χολ

Εκδόθηκε το διαζύγιο του πολυσυζητημένου ζευγαριού

Δείτε βίντεο για το διαζύγιο του Ρούπερτ Μέρντοχ και της Τζέρι Χολ από τις Ειδήσεις του Star

Η Τζέρι Χολ και ο 91χρονος μεγιστάνας των μέσων ενημέρωσης, Ρούπερτ Μέρντοχ, χώρισαν κι επίσημα, αφού εκδόθηκε το διαζύγιό τους.

Το πρώην top model και σύζυγος του Μικ Τζάγκερ, ζήτησε την Τετάρτη 3 Αυγούστου από το Ανώτατο Δικαστήριο του Λος Άντζελες να ακυρώσει την αίτηση διαζυγίου. Λίγες ώρες μετά τη συγκεκριμένη είδηση, η Daily Mail έκανε γνωστό ότι το ζευγάρι έχει διευθετήσει εξωδικαστικά το ζήτημα του διαζυγίου και παραμένουν καλοί φίλοι

Ρούπερτ Μέρντοχ & ζέρι Χολ σε βραβεία στη Νέα Υόρκη το 2017

Ρούπερτ Μέρντοχ & Τζέρι Χολ σε βραβεία στη Νέα Υόρκη το 2017 /Φωτογραφία AP Images

«Η Τζέρι Χολ κι ο Ρούπερτ Μέρντοχ οριστικοποίησαν το διαζύγιό τους. Παραμένουν καλοί φίλοι κι εύχονται ο ένας στον άλλον τα καλύτερα για το μέλλον», αναφέρεται, μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση που εξέδωσε εκπρόσωπος του πρώην ζευγαριού. 

Rupert Murdoch: Ο μεγιστάνας των ΜΜΕ υποφέρει από πόνους στην πλάτη-Τι συνέβη;

Το ζευγάρι παντρεύτηκε στο Λονδίνο το 2016

Το ζευγάρι παντρεύτηκε στο Λονδίνο το 2016 /Φωτογραφία AP Images

Θυμίζουμε ότι αυτός ήταν ο τέταρτος γάμος για τον Μέρντοχ, η περιουσία του οποίου αγγίζει το αστρονομικό ποσό των 14 δισ. λιρών, ενώ για την Τζέρι Χολ, τυπικά, είναι ο πρώτος γάμος, μετά από 22 χρόνια σχέσης και τέσσερα παιδιά με τον Τζάγκερ. Το μοντέλο είχε παντρευτεί με τον frontman των Rolling Stones σε μια παραλία στο Μπαλί το 1990, αλλά ο γάμος ακυρώθηκε μετά τον χωρισμό τους το 1999.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top