Rupert Murdoch: Ο μεγιστάνας των ΜΜΕ υποφέρει από πόνους στην πλάτη-Τι συνέβη;

Θα παραμείνει στο σπίτι τις επόμενες εβδομάδες

Ένα ατύχημα που είχε κατά τη διάρκεια της ιστιοπλοΐας,  ανάγκασε τον Rupert Murdoch να παραμείνει στο σπίτι, αφού τραυματίστηκε στην πλάτη.

Ο 86χρονος μεγιστάνας των ΜΜΕ, την περασμένη εβδομάδα έστειλε ένα mail στους συνεργάτες του,  στην 21st Century Fox γνωστοποιώντας τους πως για τις επόμενες εβδομάδες θα εργάζεται από το σπίτι του, εξαιτίας του τραυματισμού του στην πλάτη.

Το Vanity Fair ανέφερε ότι ο Murdoch είχε νοσηλευτεί στο Λος Άντζελες μετά το ατύχημα.

Ο Murdoch, έχει κυρίως τις εφημερίδες Wall Street Journal, Sun, Times του Λονδίνου και New York Post. Είναι επίσης εκτελεστικός πρόεδρος του ομίλου 21st Century Fox.

Μάλιστα, πριν από λίγο καιρό μια είδηση έκανε το γύρο του διαδικτύου αναφέροντας πως η  Walt Disney  εξαγοράζει την 21st Century Fox του Rupert Murdoch έναντι του ιλιγγιώδους ποσού των 52,4 δισ. δολαρίων!

Μάλιστα, το συνολικό deal ανέρχεται στα 66,1 δισεκατομμύρια δολάρια… καθώς η Disney εξαγόρασε και ένα χρέος της 21st Century Fox. Ειδικότερα, το αστρονομικό ποσό της πώλησης φτάνει τα 52,4 δισεκατομμύρια δολάρια ενώ το χρέος που θα καλύψει η Disney υπολογίζεται στα 13,7 δισεκατομμύρια δολάρια.

Η πώληση περιλαμβάνει το κινηματογραφικό στούντιο 21th Century Fox, καθώς και τα δορυφορικά δίκτυα Sky και Star που εκπέμπουν σε Ευρώπη και Ασία.

Τέλος, να σημειωθεί πως  δεν είναι ξεκάθαρο τι έχει συμβεί και  η Disney αγοράζει το μεγαλύτερο μέρος της Fox.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top