Αλίκη Βουγιουκλάκη: Πέθανε ο «φύλακας άγγελός της», Νότα Κονοπίση

Ήταν το δεξί χέρι της εθνικής μας σταρ

Δείτε το ρεπορτάζ από την εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα

Η στενή συνεργάτιδα αλλά και φίλη της Αλίκης Βουγιουκλάκη, Νότα Κονοπίση, έφυγε από τη ζωή πριν από λίγα 24ωρα.

«Θυμάμαι το πόσο έντιμη ήταν η Βουγιουκλάκη και πόσο σκύλα όταν την έθιγες»

Τη δυσάρεστη είδηση γνωστοποίησε ο Μάκης Δελαπόρτας το μεσημέρι της Δευτέρας μέσα από την προσωπική του σελίδα στο Facebook.

«Έφυγε και η Νότα, η πιστή αμπιγιέζ της Αλίκης Βουγιουκλάκη… ο πιο δικός της άνθρωπος… πόσες αναμνήσεις; Πόσες αξέχαστες στιγμές έχω να θυμάμαι! Κυρία! Πάντα διακριτική, πιστή και εχέμυθη! Πόσα μυστικά πήρε μαζί της… καλό ταξίδι Νότα μου», έγραψε ο Μάκης Δελαπόρτας.

H ανάρτηση του Μάκη Δελαπόρτα για την «απώλεια» της Νότας

H ανάρτηση του Μάκη Δελαπόρτα για την «απώλεια» της Νότας

«Η Αλίκη Βουγιουκλάκη κι ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ τότε δε μιλούσαν»

Πριν από πολλά χρόνια. η αείμνηστη ηθοποιός είχε δηλώσει για τη Νότα: «Ας πούμε "πετυχημένη" σε εισαγωγικά. Γιατί πραγματικά πετυχημένη θεωρώ εγώ τη γυναίκα που έχει πιάσει και τη ζωή απ’ τα μαλλιά, ενώ εμένα η περίπτωση ζωή μου έχει ξεφύγει. Μη νομίσεις, ωστόσο, ότι αισθάνομαι δυστυχισμένη, παρ’ όλο που είμαι χωρισμένη γυναίκα, παρ’ όλο που είμαι πολύ μόνη μου. Περνάω μια περίοδο μεταβατική. Όταν κλείνει η αυλαία και φεύγω από το θέατρο, γυρίζω σπίτι μόνη, αισθάνομαι τόση μοναξιά μετά απ’ όλη αυτή τη φασαρία, απ’ όλα αυτά τα χειροκροτήματα. Ευτυχώς υπάρχει η αμπιγιέζ μου, η Νότα, την πήρα μαζί μου, κι έτσι έχω έναν άνθρωπο να μου πει μια καληνύχτα. Οι δικοί μου οι άνθρωποι είναι οι απλοί, ταπεινοί άνθρωποι, η Νότα, η μαγείρισσά μου, ο σοφέρ μου, ο πορτιέρης του θεάτρου. Με τους άλλους, τους ξένους, αισθάνομαι λίγο μαζεμένη».

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top