Ελένη Μενεγάκη: Πώς σχολίασε τον «χαμό» που έγινε στα MAD VMA

Τι είπε για την Έλενα Παπαρίζου και το σκηνικό

Τον άγριο καβγά μεταξύ Light και Snik στα χθεσινοβραδινά MAD Video Music Awards δε θα μπορούσε να μη σχολιάσει και η Ελένη Μενεγάκη, αφού το δυσάρεστο συμβάν βίας είναι πρώτο θέμα συζήτησης από χθες το βράδυ.

MAD VMA: Το #Cancel_trappers πρώτο trend στα social media

«Όπως ξέρετε δε μιλάω με κανέναν τα βράδια, ό,τι κι αν είναι μπορούμε να το πούμε το πρωί. Στις 7 το πρωί το έμαθα, ανοίγοντας την τηλεόραση. Σκεφτόμουν, να περιμένεις τόσο πολύ την επιτυχημένη βραδιά που γίνεται κάθε χρόνο, και τώρα να συμβαίνουν τέτοια σκηνικά, τα οποία είναι δυσάρεστα και γι’ αυτούς που είναι μέσα και γι’ αυτούς που είναι έξω. Δε δημιουργούν ωραία εικόνα για τη βραδιά και είναι πολύ επικίνδυνη. Το έβλεπα σήμερα και λέω ‘’δεν είναι δυνατόν!’’.

Και ξέρετε σε αυτές τις περιπτώσεις που είναι μέσα πάρα πολύς κόσμος, ξεκινώντας μία φασαρία, είναι εύκολο να δημιουργηθεί ένας πανικός και μετά άλλα προβλήματα. Δεν είναι σωστό αυτό που γίνεται. Εμείς δε θα τα προβάλλουμε ευτυχώς αυτά που έγιναν αλλά εύχομαι να φτάσει το μήνυμα ότι αυτές οι γιορτές δε θα ανήκουν σε έναν ή δύο ή τέσσερις ανθρώπους γιατί να χαλάμε τη βραδιά. Είδα την Παπαρίζου και στενοχωρήθηκα. Αισθανόμουν άβολα που το έβλεπα όλο αυτό», είπε η Ελένη Μενεγάκη η οποία πληροφορήθηκε για όσα συνέβησαν στο Tae Kwon Do σήμερα το πρωί.

Η Έλενα Παπαρίζου πηδάει από τα καθίσματα στα MAD για να ξεφύγει

MAD VMA: Η ανακοίνωση των διοργανωτών για το ξύλο Snik - Light

ελενη μενεγακη

«Ας είναι αυτή η μοναδική φορά που συνέβη κάτι τέτοιο κι ας πάρουμε όλοι ένα μάθημα. Ας αγκαλιάσουμε όλοι αυτές τις στιγμές που τις θέλουμε όλοι κι ας αφήσουμε πίσω αυτά τα συμβάντα», κατέληξε η παρουσιάστρια.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top