Καινούργιου - Τσιμτσιλή: Έτσι έβαλαν τέλος στη φημολογούμενη κόντρα τους

Βρέθηκαν μαζί στο fashion event του Βασίλη Ζούλια

Δείτε τις δηλώσεις της Κατερίνας Καινούργιου και της Σταματίνας Τσιμτσιλή από το Breakfast@Star

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή και η Κατερίνα Καινούργιου βρέθηκαν στην επίδειξη μόδας του Βασίλη Ζούλια το απόγευμα της Δευτέρας, με τις δύο παρουσιάστριες του Alpha να κάνουν κοινές δηλώσεις, βάζοντας έτσι τέλος στις φήμες που τις ήθελαν να είναι σε κόντρα. 

Λαμπερές παρουσίες στην επίδειξη μόδας του Βασίλη Ζούλια

Όπως είδαμε και στο Breakfast@Star, οι δύο παρουσιάστριες ήταν ιδιαίτερα ευδιάθετες, με την οικοδέσποινα της εκπομπής Super Κατερίνα να αποκαλύπτει ότι ο Ανδρέας Μικρούτσικος θα συνεχίσει και την επόμενη σεζόν στην εκπομπή της, ενώ απάντησε και για μια πιθανή συνεργασία με τον Γρηγόρη Γκουντάρα. «Που θα φύγει, που θα πάει ο Ανδρέας; Δε βγαίνω χωρίς τον Ανδρέα...», είπε αρχικά και συνέχισε: «Παιδιά δεν τα γνωρίζω ακόμη, ότι είμαστε σε συζητήσεις είμαστε, για τον Ανδρέα μπορώ να σας πω ότι θα συνεχίσει να είναι μαζί μας απ’ ότι γνωρίζω. Πέρα από την πλάκα τον αγαπάω και είναι μεγάλη μου χαρά και τιμή». 

Τσιμτσιλή: Η κομψή εμφάνιση στο fashion event του Βασίλειου Κωστέτσου

Κατερίνα Καινούργιου & Σταματίνα Τσιμτσιλή -φυσικά- με δημιουργίες του Βασίλη Ζούλια

Κατερίνα Καινούργιου & Σταματίνα Τσιμτσιλή -φυσικά- με δημιουργίες του Βασίλη Ζούλια /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Το πρωί της Τρίτης, τα συγκεκριμένα πλάνα προβλήθηκαν και στο Happy Day με τη Σταματίνα να τοποθετείται για τη φημολογούμενη κόντρα με την Κατερίνα.

Νέα σχέση για την Κατερίνα Καινούργιου; - Η δήλωση για το αγόρι της!

«Όσο για την Κατερίνα Καινούργιου, την είδα πολύ χαλαρή, πολύ ωραία ντυμένη. Την ώρα που ήρθε η Κατερίνα για δηλώσεις κι εγώ μόλις είχα πάει, με είδε και μου λέει "θες να κάνουμε μαζί δηλώσεις;" και της λέω "Eννοείται!" και φωτογραφηθήκαμε και μαζί. Κι έτσι, σταματήσαμε να τροφοδοτούμε έναν αστικό μύθο ότι είχαμε κάποια κόντρα μεταξύ μας όταν ήρθε στον Alpha. Γιατί να μην αποδομηθούν κάποια πράγματα;», είπε στον «αέρα» η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Δείτε όσα είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στο Happy Day

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@Star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top