Ζήνα Κουτσελίνη: «Πείραξε» τον Πέτρο Κουσουλό για την εμφάνιση στο Πρωινό

Το αστείο περιστατικό στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα

Την τηλεοπτική πρόταση που έκανε στον αέρα του Πρωινού ο Γιώργος Λιάγκας στον Πέτρο Κουσουλό προκειμένου να συνεργαστούν του χρόνου, σχολίασε στην έναρξη της εκπομπής Αλήθειες με τη Ζήνα η Ζήνα Κουτσελίνη.

Η αγαπημένη δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του Star είπε με χιούμορ: «Ο Πέτρος μας είναι ήδη εδώ άρτι αφιχθείς από τη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα. Είδες; Εγώ τους μοιράζομαι τους συνεργάτες μου. Να δούμε αυτοί θα μοιραστούν την εκπομπή; Γιατί εγώ δεν είδα να σου κάνει πρόταση η Φαίη, είδα τον Γιώργο». 

Στην κορυφή της τηλεθέασης η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και τον Μάιο

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Εγώ δεν είδα να σου κάνει πρόταση η Φαίη, είδα μόνο τον Γιώργο. Αυτό νομίζω δείχνει πολλά» με τον Πέτρο Κουσουλό να απαντά: «Η Φαίη είπε ότι θέλει να κάνει εκπομπή του χρόνου μαζί σου, να είναι εδώ» και τη Ζήνα Κουτσελίνη να ανταπαντά: «Εγώ την περιμένω με μεγάλη χαρά. Θα τα σπάζαμε τα ταμεία εγώ και η Φαίη. Μακάρι, δυο γυναίκες εδώ. Να δεις τι θα γινόταν! Στη ζώνη αυτή. Όχι να πάρουμε των παιδιών τη δουλειά».

Ζήνα Κουτσελίνη: Τα γενέθλια στον «αέρα» και η επική ατάκα της

«Η πρόταση του Γιώργου έλα και θα σου δώσω τα λεφτά ήταν καταπληκτική. Το λέω γιατί φάνηκε ότι χωρίζεται όντως η εκπομπή με αυτό που είπανε. Πέτρο μην πάρεις την καρέκλα σου απ' εδώ και πας εκεί. Σε παρακαλώ πάρα πολύ», συνέχισε η Ζήνα Κουτσελίνη ενώ πρόσθεσε γελώντας: «Σε παρακαλώ και κλαίω άσχημα!».

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top