MasterChef 2022 - Αποψινό ζητούμενο: Η τέλεια κρέπα!

Μη χάσετε το νέο επεισόδιο του διαγωνισμού μαγειρικής, απόψε στις 21.00!

Δείτε εδώ το trailer της Δευτέρας 16/5

Μετά τις αποχωρήσεις του Δημήτρη Ταϊρίδη και του Νίκου Μπέρκα, επτά διαγωνιζόμενοι συνεχίζουν την πορεία τους για τη διεκδίκηση του τίτλου του MasterChef 2022 και του επάθλου των 50.000 ευρώ!

Νίκος Μ. ή Γιάννος; Δείτε ποιος αποχώρησε από το MasterChef

masterchef

Η πρώτη δοκιμασία της ημέρας είναι, όπως κάθε νέα εβδομάδα, το Mystery Box. Αυτή τη φορά οι διαγωνιζόμενοι καλούνται να παρουσιάσουν εξελιγμένες συνταγές, αντάξιες του επιπέδου του διαγωνισμού, ενός αγαπημένου εδέσματος, που όλοι απολαμβάνουμε είτε στη γλυκιά, είτε στην αλμυρή του εκδοχή.

Η νίκη θα φέρει τον νικητή σε πλεονεκτική θέση στη δοκιμασία που ακολουθεί, προσφέροντας πλεονεκτήματα που κανείς δεν θα ήθελε να χάσει, σε μια τόση κομβική στιγμή για τον διαγωνισμό.

Στη δοκιμασία του Tεστ Δημιουργικότητας, οι επίδοξοι MasterChef καλούνται να αποδείξουν ότι μπορούν να παρουσιάσουν πιάτα υψηλού γαστρονομικού ενδιαφέροντος, ακόμα και με λίγα υλικά στη διάθεσή τους. Οι επιλογές και οι αποφάσεις του νικητή της δοκιμασίας του Mystery Box είναι ίσως πιο σημαντικές από ποτέ, αφού πια τα αριθμητικά περιθώρια έχουν στενέψει επικίνδυνα και ακόμα και ένα καλό πιάτο μπορεί να στείλει τον δημιουργό του σε Δοκιμασία Αποχώρησης.

Δείτε εδώ το trailer της Δευτέρας 16/5 masterchef

Ποιοι θα καταφέρουν να εξασφαλίσουν μια θέση στους έξι καλύτερους του φετινού διαγωνισμού και ποιοι θα πρέπει να υπερασπιστούν τη θέση τους στη Δοκιμασία Αποχώρησης;

MasterChef 2022- Δευτέρα – Παρασκευή στις 21:00

Ποιος θα «κάψει» έναν – έναν τους αντιπάλους του;

Ποιος θα αντέξει μέχρι το τέλος;

Ποιος θα γευθεί τη νίκη;

Ποιος θα είναι ο επόμενος Έλληνας MasterChef;

Μόνο ένας θα αναδειχθεί MasterChef 2022!

Έμπνευση, ανταγωνισμός, δημιουργία, ένταση, αγωνία, συγκίνηση!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top