Eurovision 2022: Εντυπωσίασε η Ανδρομάχη με την εμφάνισή της για την Κύπρο!

Μάγεψε την Ευρώπη με το τραγούδι «Ela» - Δείτε την εμφάνισή της

Εντυπωσιακή εμφάνιση έκανε η Ανδρομάχη στον Β' Ημιτελικό της φετινής Eurovision! Η όμορφη τραγουδίστρια λίγο μετά τις 22:30 ανέβηκε στη σκηνή του Pala Olimpico στο Τορίνο της Ιταλίας και μάγεψε την Ευρώπη με το τραγούδι «Ela»,  ένα μοντέρνο τραγούδι με ethnic επιρροές, σε αγγλικό και ελληνικό στίχο. 

Eurovision 2022: Εντυπωσίασε η Ανδρομάχη με την εμφάνισή της για την Κύπρο!

Eurovision 2022: Η έναρξη του B' Ημιτελικού έγινε στους ρυθμούς του Tik Tok

Η Ανδρομάχη ξεκίνησε να ερμηνεύει το τραγούδι μέσα σε ένα κοχύλι σαν μια άλλη αναδυόμενη Αφροδίτη. Το σκηνικό με το κοχύλι άλλαζε χρώματα κατά τη διάρκεια της εμφάνισής της πότε σε μοβ χρωματισμούς και πότε σε πορτοκαλί. Λίγο πριν το πρώτο ρεφρέν, στη σκηνή εμφανίστηκαν δύο χορεύτριες με αέρινα φορέματα, όπου έκαναν κοφτές χορευτικές κινήσεις. 

Η Εμφάνιση της Κύπρου στην Eurovision 2022

Η Ανδρομάχη δεν βγήκε καθόλου από το κοχύλι και κινήθηκε ρυθμικά ανάλογα με το τραγούδι. Σε κάποιο σημείο οι χορεύτριες την πλησίασαν, κάνοντας μαζί της κάποιες απαλές κινήσεις. 

Το «Ela» αποτελεί σύνθεση μιας ομάδας παγκοσμίως διακεκριμένων συνθετών υπό τον Alex Papaconstantinou κι απαρτίζεται από τους: Arash, Eyelar Mirzazadeh, Fatjon Miftaraj, Filloreta Raci Fifi, Geraldo Sandell, Γιώργο Παπαδόπουλο, Robert Uhlmann, Viktor Svensson και Yll Limani.

Το σκηνικό αποτέλεσμα της φετινής συμμετοχής της Κύπρου έχουν επιμεληθεί ο Marvin Dietmann κι ο Dan Shipton, δύο διεθνώς καταξιωμένοι καλλιτεχνικοί διευθυντές.

Το ρούχο της Ανδρομάχης, το οποίο είναι σε nude και μπεζ αποχρώσεις, είναι μια δημιουργία του γνωστού σε όλους σχεδιαστή, Στέλιου Κουδουνάρη ενώ η χορογράφος της συμμετοχής είναι, η Νεφέλη Θεοδότου.

Η Ανδρομάχη στη σκηνή της Eurovision 2022

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top