Eurovision 2022: Ο παρουσιαστής της Ουκρανίας σχολίαζε από καταφύγιο

Το Pala Olimpico «σείστηκε» με τους Kalush Orchestra - Είναι φαβορί!

Eurovision 2022: Πέρασε στον τελικό η Ελλάδα

Εκτός από το ουκρανικό συγκρότημα Kalush Orchestra που καταχειροκροτήθηκε για την εμφάνισή του στον Α΄ Ημιτελικό της Eurovision 2022  στο Pala Olimpico του Τορίνο, τεράστιο χειροκρότημα δέχθηκε και ο Τιμούρ Μιροσνιτσένκο, ο σχολιαστής της Ουκρανίας.

Eurovision 2022: Πέρασε στον τελικό η Ελλάδα - Οι χώρες που προκρίθηκαν

Ο Μιροσνιτσένκο, όπως είδαμε μέσα από τα social media, έκανε τη μετάδοση του Α' Ημιτελικού του 66ου διαγωνισμού τραγουδιού από ένα καταφύγιο, καθώς η χώρα του δέχεται τα πυρά της Ρωσίας.

Στις φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν ο Μιροσνιτσένκο διακρίνεται να κάθεται σε ένα μικρό γραφείο περιτριγυρισμένο από κάμερα, φώτα και μια πολλά καλώδια.

Δείτε από πού μετέδιδε ο Ουκρανός σχολιαστής τον Α’ Ημιτελικό της Eurovision:

ουκρανος eurovision 2022

Το τραγούδι της Ουκρανίας ‘’Stefania’’ θεωρείται ένα από τα μεγάλα φαβορί του φετινού διαγωνισμού και τα μέλη του γκρουπ βρέθηκαν στο μέτωπο του πολέμου για μεγάλα χρονικά διαστήματα.

Ο τραγουδιστής των Kalush Orchestra, Όλεχ Πσιουκ, έχει αποκαλύψει πως το τραγούδι αρχικά, γράφτηκε για τη μητέρα του, αλλά μετά την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία, η έννοια της μητέρας που αναφέρεται έχει ταυτιστεί με τη μητέρα - πατρίδα, Ουκρανία. 

Ακούστε το τραγούδι της Ουκρανίας ''Stefania'':

Το Pala Olimpico «σείστηκε» στο τέλος της εμφάνισης των Kalush Orchestra.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top