Μάρα Ζαχαρέα: «Νομίζω πως θα ξυπνήσω από ένα κακό όνειρο... »

Η ανάρτηση της παρουσιάστριας στο Instagram για τον πόλεμο στην Ουκρανία

Ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star για τις μάχες στην Ουκρανία

Ιδιαίτερα δύσκολο είναι το τελευταίο διάστημα για όλους του δημοσιογράφους, καθώς τους καλεί το καθήκον της αναμετάδοσης των θλιβερών γεγονότων του πολέμου της Ουκρανίας με τη Ρωσία.

Ουκρανία: Οι Ρώσοι πλησιάζουν το μεγαλύτερο πυρηνικό εργοστάσιο της Ευρώπης

Ανάμεσά τους και η διευθύντρια και παρουσιάστρια ειδήσεων του Star, Μάρα Ζαχαρέα, η οποία μας μεταφέρει καθημερινά μέσα από το κεντρικό δελτίο Ειδήσεων τις εξελίξεις στον πόλεμο στην Ουκρανία.

Πρωτιά και τον Φεβρουάριο για το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star

Η ίδια, φορτισμένη συναισθηματικά με όσα συμβαίνουν στους συνανθρώπους μας εν έτει 2022, θέλησε να κάνει μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους τα συναισθήματά της.

«Θεωρητικά θα έπρεπε να ευχηθώ Καλό Μήνα! Όμως με τόσα που γίνονται οι ευχές χάνουν κάπως το νόημα. Λίγο πριν ξεκινήσει το δελτίο παρακολουθώ τα αμοντάριστα πλάνα από την Ουκρανία. Μοιάζει απίστευτο το ότι γίνεται πόλεμος στην Ευρώπη. Ορισμένες φορές νομίζω πως θα ξυπνήσω από ένα κακό όνειρο. Μετά όμως βλέπω τα τρομαγμένα μάτια των μικρών παιδιών και ο εφιάλτης ζωντανεύει. » έγραψε χαρακτηριστικά η Μάρα Ζαχαρέα.

Δείτε την ανάρτηση της Μάρας Ζαχαρέα για τα θλιβερά γεγονότα στην Ουκρανία:


 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top