MasterChef 2022: Ο Νίκος αποχώρησε για δεύτερη και οριστική φορά!

Ο μάγειρας συγκέντρωσε χαμηλή βαθμολογία για το πιάτο του

Ούτε δύο, ούτε τρεις δεν ήταν οι υποψήφιοι για αποχώρηση από την μπλε ομάδα στο αποψινό επεισόδιο του MasterChef 2022. Οι προτεινόμενοι ήταν πέντε, καθώς μετά τον Δημήτρη και τον Γιάννο, ο Νίκος, ο Σταύρος και η Βασιλική ήρθαν σε τριπλή ισοψηφία.

Να θυμίσουμε ότι η Φανή χρησιμοποίησε σήμερα την κάρτα ασυλίας της για να «σώσει» τον Βασίλη και να μη μαγειρέψει στη δοκιμασία αποχώρησης και αυτός ήταν ο λόγος που πήραν τη θέση του οι τρεις Νίκος, Σταύρος και Βασιλική λόγω ισοψηφίας.

Ούτε ένας, ούτε δύο οι υποψήφιοι προς αποχώρηση στο MasterChef

Οι πέντε προτεινόμενοι παίκτες έδωσαν το 100% του εαυτού τους στην κουζίνα του διαγωνισμού, με τον Νίκο να συγκεντρώνει τη μικρότερη βαθμολογία για το πιάτο του κι έτσι να πρέπει να αποχωρήσει για δεύτερη φορά από το MasterChef 2022.

Απογοητευμένος ο Δημήτρης με τους συμπαίκτες του: «Κοψ’ το λίγο!»

Ο Νίκος είχε δύο ευκαιρίες στον διαγωνισμό αλλά δεν κατάφερε να παραμείνει και πλέον δε θα υπάρξει νέα ευκαιρία για εκείνον.

masterchef αποχώρησε ο Νίκος

Αποχώρησε για δεύτερη και οριστική φορά ο Νίκος

«Η καλύτερη μέρα της εβδομάδας για εμένα είναι η σημερινή! Της αποχώρησης, της αντιγραφής» είπε ο Νίκος στους κριτές, έβγαλε την ποδιά του και αποχώρησε από το πλατό, ενώ οι συμπαίκτες του τον αποχαιρέτησαν με τα πιο όμορφα λόγια.

Tα πρώτα λόγια του Νίκου μετά την αποχώρησή του από το MasterChef 2022

19 παίκτες συνεχίζουν στον διαγωνισμό του MasterChef 2022

Δείτε όλα τα επεισόδια του MasterChef 2022

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top