«Ζήτησα από τη Φανή να μη με πλησιάσει καθ' όλη τη διάρκεια του ΜasterChef»

Οι αλλαγές του Δημήτρη έφεραν εντάσεις και προβλήματα στο MasterChef

Ο Δημήτρης ως νικητής του Τεστ Δημιουργικότητας είχε κάποια πλεονεκτήματα και ανακάτεψε καλά την τράπουλα στο MasterChef 2022. Συγκεκριμένα, μπορούσε να ανταλλάξει έναν παίκτη με την αντίπαλη ομάδα και μπορούσε να αλλάξει και έναν από τους αρχηγούς των ομάδων.

Έτσι, αποφάσισε να αλλάξει την αρχηγία της μπλε ομάδας, την οποία είχε η Φανή, και να την πάρει ο ίδιος, ενώ έστειλε τη συμπαίκτριά του στην κόκκινη ομάδα, παίρνοντας στην ομάδα του τον Γιάννο.

Μετά από αυτές τις αλλαγές η κάμερα της εκπομπής «Breakfast@star» συνάντησε στα backstage του διαγωνισμού μαγειρικής τον Γρηγόρη, τον Δημήτρη, αλλά και τη Φανή.

MasterChef 2022 - Γρηγόρης

«Δε θέλω να συζητήσω για την ένταξη της Φανής στην ομάδα μου. Θέλω να το αποφύγω. Δε μου άρεσε πολύ η φάση. Δε μου άρεσε που έφυγε ο Γιάννος από την κόκκινη ομάδα. Ο Δημήτρης ήθελε να «ρημάξει» την ομάδα μου και μας έστειλε τη Φανή. Δυστυχώς, έγινε αυτό και δεν μπορώ να το αλλάξω. Η Φανή ήρθε στην ομάδα μας και μας δημιούργησε προβλήματα», δήλωσε ο Γρηγόρης, ο αρχηγός της κόκκινης ομάδας.

MasterChef 2022 - Δημήτρης

Για τις… ανακατατάξεις στις ομάδας μίλησε με τη σειρά του ο Δημήτρης: «Δεν έδιωξα κανέναν παίκτη από την μπλε ομάδα. Αντάλλαξα μόνο τον Γιάννο με τη Φανή. Όλοι οι μάγειρες στην ομάδα μας είναι ίσοι. Ζήτησα από τη Φανή καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού να μη με πλησιάσει, οπότε δε θα το κάνω και εγώ. Δεν ήρθα στα 48 μου να παίξω με φιλοδοξίες 22χρονου. Ήρθα να μαγειρέψω. Ήρθα με σκοπό να κερδίσω».

MasterChef 2022 - Φανή
Σίγουρη για τις κινήσεις του Δημήτρη δήλωσε η Φανή. «Ο Δημήτρης έχει κάποια θέματα εξουσίας. Η μπλε ομάδα ήθελε να συνεχίσει με εμένα αρχηγό. Η φράση «ομάδα μου» ενόχλησε τον Δημήτρη. Δεν ήρθε να μας πει τι τον ενόχλησε, σταμάτησε ξαφνικά να μας μιλάει. Δεν είναι άνθρωπος που κάνει διάλογο. Μιλάει συνέχεια για να καλύψει τη φωνή των άλλων».

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Breakfast@star»

Δείτε όλα τα επεισόδια του MasterChef 2022

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top