Γενέθλια για τη Φαίη Σκορδά: Η ερωτήση για την ηλικία της και η έκπληξη

Η τούρτα που της ετοίμασαν οι συνεργάτες της

Γενέθλια έχει σήμερα η Φαίη Σκορδά και γίνεται 42 ετών. Οι συνεργάτες της παρουσιάστριας στην εκπομπή της, όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, της έδωσαν μία τεράστια πολύχρωμη ανθοδέσμη και της ετοίμασαν αρκετές εκπλήξεις.

Η παρουσιάστρια δεν έχει σταματήσει από το πρωί να δέχεται ευχές αλλά και λουλούδια στο καμαρίνι της. Το πρωί όταν έφτασε στο καμαρίνι της, ο κομμωτής της, Βασίλης Μπουλούμπασης, και η μακιγιέζ της, Γωγώ Νικηφοράκη, της ετοίμασαν μία τούρτα-έκπληξη με το πρόσωπό της. 

Στην έναρξη της εκπομπή της την υποδέχτηκαν με το γνωστό τραγούδι «Happy Birthday». Μάλιστα, από το ακουστικό της τη ρώτησαν τα πόσα κλείνει και εκείνη δε δίστασε να απαντήσει ότι γίνεται 42 ετών! «Πόσα κλείνω; Κλείνω τα 42. 42! Να είμαστε γεροί», είπε.

Πριν το τελευταίο διαφημιστικό διάλειμμα, η Φαίη Σκορδά έσβησε μία εντυπωσιακή τούρτα, ενώ πριν το φινάλε της σημερινής εκπομπής, το στούντιο γέμισε γλυκά και μπαλόνια.

Μετά το καθιερωμένο γενέθλιο τραγούδι λοιπόν, την εμφάνισή τους έκαναν μέσα από διάφορα βίντεο όλοι οι παλιοί συνεργάτες της στην πρωινή ζώνη.

Άκης Πετρετζίκης, Μαίρη Συνατσάκη, Μαρία Ηλιάκη, Βασίλης Καλίδης, Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, Δημήτρης Ουγγαρέζος, Κώστας Τσουρός, Μαντώ Γαστεράτου, Άρης Καβατζίκης, Τζένη Μελιτά, Λάουρα Νάργες, Νάνσυ Παραδεισανού και Ράνια Θρασκιά ήταν κάποιοι από τους οποίους έστειλαν τις ευχές τους στη Φαίη Σκορδά.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top