MasterChef 2022 Θράσος: Εγώ δε θα διάλεγα τη Φανή είναι θέμα χαρακτήρα

Φανή: Διάλεξα τον Θράσο γιατί θα με πήγαινε πολύ κοντά στον στόχο μου

Η δεύτερη και καθοριστική φάση του bootcamp έχει ξεκινήσει στο MasterChef 2022 και στο χθεσινό επεισόδιο είδαμε κάποιες μαγειρικές μονομαχίες.

Μία από αυτές ήταν του Θράσου και της Φανής. Αρκετοί ήταν οι διαγωνιζόμενοι που παραξενεύτηκαν με την επιλογή της παίκτριας, μιας και οι δυο τους ήταν φίλοι στον διαγωνισμό.

MasterChef 2022: «Νομίζω ότι η απόδοσή μου θα δυσκολέψει πάρα πολύ τη Φανή»

Τελικά η Φανή κατάφερε να παραμείνει στον διαγωνισμό και έτσι ο Θράσος το πρωί της Τρίτης βρέθηκε στην παρέα του «Breakfast@star» και σχολίασε όσα συνέβησαν στη φάση του bootcamp.

«Οι μάγειρες το μαχαίρωμα το έχουν στην καθημερινότητά τους. Είναι στοιχείο επιβίωσης σε μια κουζίνα να αρπάζεις την ευκαιρία από τα μαλλιά. Δε θα κατηγορούσα τη Φανή σε καμία περίπτωση. Ηξερε σε ποια σημεία είμαι δυνατός και σε ποια αδύναμος, μόνο αυτό μπορώ να της καταλογίσω. Ήξερε ότι δε σκαμπάζω από γλυκά. Μου κόπηκαν τα πόδια όταν διάλεξε σοκολάτα. Στα παιδιά δεν καλοφάνηκε η επιλογή της Φανής, η οποία πήγε εκ του ασφαλούς. Εχασα σε μια αναμέτρηση. Εγώ δε θα διάλεγα τη Φανή είναι θέμα χαρακτήρα».


Τα δικά της σχόλια έκανε και η Φανή μιλώντας στην κάμερα της πρωινής εκπομπής: «Πιστεύω στον εαυτό μου και είμαι δυναμικός χαρακτήρας. Διάλεξα τον Θράσο γιατί θα με πήγαινε πολύ κοντά στον στόχο μου. Τον είχα δει στην πρώτη φάση του bootcamp και τον είχα βοηθήσει. Ολοι έχουμε έρθει με έναν στόχο ανεξάρτητα με τις προσωπικές σχέσεις. Έχω φτάσει πολλές φορές στο σημείο να επιλέξω ανάμεσα στη λογική και το συναίσθημα και έχω εξοικειωθεί με αυτό. Στο παιχνίδι δε θα αφήσω να με καταβάλλει το συναίσθημα εύκολα».


Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Breakfast@star»

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top