Κατερίνα Καινούργιου: «Δεν είμαι κατάλληλη γι' αυτή την εκπομπή»

«Θέλετε να την παρουσιάσει κάποιος άλλος;» είπε με δάκρυα στα μάτια

Σε πένθος έχει βυθιστεί ο καλλιτεχνικός – και όχι μόνο-  κόσμος με τον ξαφνικό χαμό του ηθοποιού Πάνου Νάτση, ο οποίος σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα που είχε με τη μηχανή του, τα ξημερώματα του Σαββάτου 29/1.

Πάνος Νάτσης: Η σπαρακτική ανάρτηση της μεγάλης του αδερφής

Η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» βρέθηκε έξω από το σπίτι της συντρόφου του αδικοχαμένου ηθοποιού, Διονυσίας, με τη νεαρή κοπέλα να μην επιθυμεί να κάνει καμία δήλωση και να σπεύδει να μπει μέσα στην πολυκατοικία.

Πάνος Νάτσης: Η επιθυμία της οικογένειάς του για την κηδεία

Τα συγκεκριμένα πλάνα ενόχλησαν την παρουσιάστρια Κατερίνα Καινούργιου, η οποία διαφώνησε πλήρως με την κίνηση να στείλουν τηλεοπτικό συνεργείο στο σπίτι της γυναίκας.

«Καταλαβαίνω ότι κάνουμε εκπομπή, εγώ προσωπικά δεν… Διαφωνώ με αυτό. Αυτή είναι η προσωπική μου άποψη. Από εκεί και πέρα την ευθύνη της εκπομπής την έχουμε πολλοί άνθρωποι μαζί. Τηλεοπτικά συμβαίνει. Δεν είπα ότι η συνάδερφος ήταν αγενής, ήταν πολύ ευγενική. Εγώ διαφωνώ με αυτό. Θέμη δεν θέλω να νευριάζεις από πάνω. Θέλεις να πάμε στον Βαλάντη; Να πάμε στον Βαλάντη» είπε ενοχλημένη η Κατερίνα Καινούργιου.

κλάμα καινουργιου πανος νατσης τροχαιο συντροφος

Στη συνέχεια, η παρουσιάστρια του Alpha άρχισε να φορτίζεται συναισθηματικά και βουρκώνοντας ανέφερε: 

«Νίπτω τας χείρας μου. Δεν μπορώ να λέω τη γνώμη μου πουθενά; Να ξέρω γιατί αυτή τη στιγμή είπα ότι αυτό με στεναχώρησε. Δεν μπορώ; Δεν μπορώ να διαφωνήσω με κάτι που βλέπω; Μάλλον δεν είμαι κατάλληλη για αυτή την εκπομπή. Θέλετε να την παρουσιάσει κάποιος άλλος; Αφού επέλεξαν εμένα θα με αφήνουν να λέω τη γνώμη μου. Θα παρουσιάζω με αξιοπρέπεια, αλλά οφείλω να λέω τη γνώμη μου. Δε μου άρεσε αυτό που είδα. Δεν μπορώ να βλέπω το πλάνο μιας κοπέλας που ήταν χρόνια με έναν άνθρωπο και πήγαν να παντρευτούν και τον έχασε».
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top