Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η δήλωση για τον βιασμό στη Θεσσαλονίκη και η συγγνώμη

«Άστοχες οι λέξεις νέοι και ωραίοι»

Νούμερο 1 trend στο Twitter έγινε χθες η φράση της Σταματίνας Τσιμτσιλή περί «νέων και ωραίων» για την υπόθεση του βιασμού της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη, με τους χρήστες να δείχνουν την οργή τους στην παρουσιάστρια.

Βιασμός Θεσσαλονίκη: «Θυμάμαι δύο άτομα από πάνω μου»

«Είναι το θέμα πώς έχεις μεγαλώσει, γιατί αν ισχύουν αυτά, εγώ είδα τρία νέα ωραία παιδιά που να σου πω και κάτι, δε θα είχαν ανάγκη κανονικά- αν ισχύουν όλα αυτά γιατί δεν τα προσυπογράφω, περιμένουμε τη δικαστική και την αστυνομική έρευνα- που δεν θα έπρεπε να έχουν ανάγκη να ναρκώσουν μια κοπέλα για να συνευρεθούν μαζί της». Αυτή ήταν η φράση της Σταματίνας Τσιμτσιλή που προκάλεσε σάλο αντιδράσεων.

«Δηλαδή ο βιασμός είναι θέμα ομορφιάς», της απάντησαν κάποιοι χρήστες.

Η συγγνώμη της Σταματίνας Τσιμτσιλή για τη φράση «νέοι και ωραίοι»

ΤΣΙΜΤΣΙΛΗ

«Νιώθω την ανάγκη να πω δυο, τρία πράγματα γιατί έχω στεναχωρηθεί πάρα πολύ από χθες. Κάποιοι απομόνωσαν μια φράση δική μου σε μια κουβέντα δεκαπέντε λεπτών προσπαθώντας να παραποιήσουν τα λεγόμενα μου και τα πιστεύω μου. Νομίζω ότι με γνωρίζετε, ξέρετε ποια είμαι, τις απόψεις μου, τη στάση ζωής μου. Είμαι μητέρα δύο κοριτσιών, είμαι γυναίκα άρα για μένα είναι μονόδρομος σαν σκέψη και σαν στάση ζωής να είμαι με τα θύματα αυτών των ιστοριών σε μια εποχή που έχουμε δολοφονίες γυναικών, έχει ξεσπάσει το #metoo, έχουμε εκμετάλλευση γυναικών.
 

Θέλω να σας πω, κοιτώντας σας στα μάτια, ότι δεν γνωρίζω αυτούς τους ανθρώπους, δε θέλω να τους γνωρίσω, δεν θέλω να τους υποστηρίξω και ούτε είχα ποτέ αυτή τη διάθεση. Είμαι απέναντι τους όπως είναι η ελληνική κοινωνία. Και όποιος πραγματικά θέλει να σχηματίσει μια άποψη, μπορεί να μπει στα social media μου ή στο web tv του σταθμού και να δει την ολοκληρωμένη κουβέντα», είπε φανερά φορτισμένη η παρουσιάστρια το πρωί της Τετάρτης 19/1 στην εκπομπή της, Happy Day.

«Οι λέξεις νέοι και ωραίοι στον προσδιορισμό ενός καταγγελόμενου βιαστή είχαν μια ατυχή χρήση, ήταν άτυχες και για αυτό ζητώ συγνώμη» συμπλήρωσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top