MasterChef 2022: Ο... πουρές συναισθημάτων και τα εμπόδια στους παίκτες

Όσα έγιναν στα backstage του πρώτου επεισοδίου του MasterChef 2022

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Δευτέρας (10/01), το MasterChef 2022!

O Πάνος Ιωαννίδης, ο Σωτήρης Κοντιζάς και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος επέστρεψαν στον διαγωνισμό μαγειρικής και υποδέχτηκαν τους πρώτους υποψήφιους μάγειρες από κάθε γωνιά της Ελλάδας αλλά και του εξωτερικού. Όλοι τους διεκδικούν την πολυπόθητη λευκή ποδιά, το εισιτήριο δηλαδή, για την επόμενη φάση του παιχνιδιού. 

Λίγες ώρες μετά την προβολή του πρώτου επεισοδίου η κάμερα της εκπομπής «Breakfast@star» βρέθηκε στα παρασκήνια και εκεί συνάντησε κάποιους από τους επίδοξους σεφ.

Ελπίδα MasterChef 2022

MasterChef 2022: Διαγωνιζόμενη πέρασε αλλά... δε θέλει να συνεχίσει;


Η Ελπίδα μπορεί να πέρασε στην επόμενη φάση του διαγωνισμού, παίρνοντας δύο «ναι», αλλά δεν ξέρει αν θα συνεχίσει. «Κυριαρχεί ένας πουρές συναισθημάτων. Ο αγαπημένος μου κριτής είναι ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος. Την ποδιά την αφιερώνω στον σύζυγό μου, που έχει πάντα υπομονή και είναι δίπλα μου. Θέλω να πιστεύω ότι είμαι έτοιμη να περάσω στα bootcamp και μέσα στο σπίτι. Δεν είμαι σίγουρη, είναι σαν ελεύθερη πτώση».

Ηλίας - MasterChef 2022

MasterChef 2022: Ο Ηλίας πέρασε στην επόμενη φάση... οριακά!


«Αυτή την περιβόητη ποδιά δεν την περίμενα. Πιστευα ότι δε θα τα κατάφερνα. Μου δόθηκε η ευκαιρία να αλλάξω γνώμη στον Πάνο Ιωαννίδη, να του δείξω ότι έκανε λάθος και να πει και αυτός το τρίτο «ναι». Έχω μάθει στη ζωή τα εμπόδια να τα παλεύω και να μην τα πηδάω ή να τα προσπερνάω. Έχω φτάσει κοντά στον θάνατο και εκεί χαμογελούσα. Πραγματικά με αγαπάει ο Θεός», είπε από την πλευρά του ο Ηλίας.

Δείτε ολόκληρο το πρώτο επεισόδιο του MasterChef 2022
Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Breakfast@star»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top