Λευτέρης Πετρούνιας: «Έγραφαν κατάρες για τα παιδιά μου»

Όσα είπε ο χρυσός Ολυμπιονίκης στο Πρωινό

Ο Λευτέρης Πετρούνιας ήταν καλεσμένος στο Πρωινό την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς και μίλησε στη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα για την πολυσυζητημένη δήλωσή του σχετικά με το ελληνικό #metoo και τον σάλο που προκλήθηκε.

Πετρούνιας: Νιώθω χρέος να ζητήσω συγγνώμη απ' όλους τους Έλληνες

«Λύγισε» η Βασιλική Μιλλούση - Απομονωμένος στο σπίτι ο Λευτέρης Πετρούνιας

πετρουνιας

«Εγώ αντιλήφθηκα την ίδια στιγμή ότι ήταν λίγο πιο έντονο. Διατυπώθηκε λάθος η σκέψη μου, αυτή είναι η πραγματικότητα. Όποιος με γνωρίζει λίγο ως άνθρωπο, θα γνωρίζει το ότι είμαι πάντα μπροστά σε οτιδήποτε έχει να κάνει με οποιαδήποτε ευπαθή κοινωνικά ομάδα. Πέρα του ότι ζήτησα με όλη μου την καρδιά συγγνώμη, σαφώς είμαι κατά της βίας, οποιασδήποτε μορφής. Δώσαμε πολλή περισσότερη σημασία από ό,τι θα έπρεπε σε αυτό το λάθος σε σύγκριση με το πόσο δίπλα είμαι σε οτιδήποτε συμβαίνει.

Γνωρίζετε πολύ καλά τι μπορεί να συμβαίνει στα social media. Δέχτηκα την κριτική, αναγνωρίζοντας το λάθος, όπως ακούστηκε. Καλώς τη δέχτηκα. Όταν βγαίνεις και λες κάτι δημόσια, θα πρέπει να είσαι έτοιμος να δεχτείς την κριτική. Βέβαια δεν μπορώ να δεχτώ και με ενόχλησε ότι έγραφαν κατάρες για τα παιδιά μου, ενός και δύο χρονών. Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες.

Θες να κρίνεις αυτό που είπα; Το δέχομαι, καλώς. Αλλά δεν μπορώ να δεχτώ να μη με γνωρίζεις και να κάτσεις και να με κράξεις τόσο άδικα με κατάρες εμένα και την οικογένειά μου. Εγώ δε θα μπορούσα να το κάνω, δε θα μου πήγαινε το χέρι» εξήγησε ο Χρυσός Ολυμπιονίκης Λευτέρης Πετρούνιας.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top