Γιώργος Καράβας: Θα τον δούμε κριτή στο επόμενο GNTM;

Φοβήθηκε τη σύγκριση με τη Βίκυ Καγιά στην παρουσίαση;

Ο Γιώργος Καράβας ήταν ο σημερινός καλεσμένος της εκπομπής Breakfast@Star

Λίγες μέρες μετά τον τελικό και την ανάδειξη της Κυβέλης σε μεγάλη νικήτρια, το εντυπωσιακό μοντέλο μίλησε για την εμπειριά του, ενώ απάντησε και στην ερώτηση του Γιώργου Καρτελιά για τον αν θα ήθελε να γίνει μέλος της κριτικής επιτροπής του GNTM.

GNTM 4 - Γιώργος Καράβας: «Μου άρεσε ο ρόλος του παρουσιαστή»

«Σε ένα project σαν το GNTM οι ρόλοι είναι μη διακριτοί. Ο κριτής μπορεί να γίνει coach και το αντίστροφο. Έχουμε μία γενικότερη εικόνα και μπορούμε να κρίνουμε πάνω σε αυτό».

Γιώργος Καράβας - Ραφαέλα Ψαρρού: Χαρούμενα Χριστούγεννα με τα παιδιά τους

Στον τελικό είδαμε τον Γιώργο Καράβα σε έναν απρόσμενο ρόλο, αυτόν του παρουσιαστή που μας εξέπληξε ευχάριστα. 

«Ήταν κάτι που δεν το περίμενα. Αποδέχτηκα με χαρά την πρόταση. Ενθουσιάστηκα μου άρεσε πάρα πολύ και θεωρώ ότι πήγε πολύ καλά».

 

 

«Δεν μπαίνω σε τέτοιου είδους σκέψεις. Ο καθένας έχει την προσωπικότητά του. Η Βίκυ είναι εξαιρετική παρουσιάστρια. Εγώ κάθε φορά δείχνω τον Γιώργο και απο εκεί και πέρα αν αυτό αρέσει έχει καλώς, αν δεν αρέσει πάλι έχει καλώς. Τουλάχιστον θα ξέρω πως εχω βγάλει τον εαυτό μου και τα έχω καλά με εμένα», είπε για τη σύγκρισή του με την οικοδέσποινα του DWTS.  

«Η κριτική είναι καλοδεχούμενη όταν έχει να κάνει με κάποια βελτίωση. Στα σχόλια κάποιου βλέπεις και την αισθητική του. Αισθητική δε σημαίνουν τα ρούχα και τα λεφτά, αλλά η παιδεία», δήλωσε αναφορικά με τα αρνητικά σχόλια.

Τέλος εμφανίστηκε θετικός στο να παρουσιάσει ένα νέο project κάποια στιγμή που να μη σχετίζεται με τη μόδα. 

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@Star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top