Ελένη Μενεγάκη: «Δεν τη χάρηκα τη χρονιά που έκατσα σπίτι»

Η εξομολόγηση της παρουσιάστριας στον αέρα της εκπομπής

Συνομιλώντας με τη Δήμητρα Παπαδοπούλου στον αέρα της εκπομπής της, η Ελένη Μενεγάκη αναφέρθηκε στο πώς ένιωσε όταν βρέθηκε για ένα χρόνο εκτός τηλεόρασης.

«Πώς σου φάνηκε που έκατσες ένα χρόνο; Για μίλησέ μου. Σε σκεφτόμουν κι έλεγα “είναι τρελή και ξαναγυρίζει;”», ρώτησε η Δήμητρα Παπαδοπούλου την Ελένη Μενεγάκη.

Ελένη Μενεγάκη: «Έχουν αλλάξει πολλά πράγματα...»

«Αυτός ο χρόνος, επειδή δεν ήταν ένας κανονικός χρόνος, δεν ήταν μία χρονιά όπως όλες τις άλλες που θα μπορούσαμε ίσως να τη ζήσουμε λίγο διαφορετικά -δεν ήταν μια ωραία χρονιά, ήταν μια ζόρικη χρονιά για όλους μας και με γεγονότα που και στο σπίτι σου που ήσουν πάλι σε αναστάτωναν. Άρα ήταν μια ταραγμένη χρονιά. Ψυχολογικά. Το βλέπουμε και φέτος» ανέφερε αρχικά η παρουσιάστρια και πρόσθεσε: «Δεν τη χάρηκα αυτή τη χρονιά. Αλλιώς την φανταζόμουν. Όταν για πολλές δεκαετίες κάνεις έναν συγκεκριμένο τρόπο ζωής και λες εδώ θα σπάσουμε το πρόγραμμα. Και δεν το σπας… Παρά κάθεσαι μέσα στο σπίτι σου εκεί. Το μόνο που μπορώ να πω ότι ευχαριστήθηκα είναι τα παιδιά γιατί κι αυτά δεν είχαν σχολείο. Ήταν η πρώτη φορά που κάτσαμε όλοι τόσο πολύ μαζί σε ένα σπίτι. Αυτό θα μπορούσε να είναι και λίγο ζόρικο. Εμείς καλά τα πήγαμε. Όλα καλά. Στο κομμάτι του αν μου έλειψε η δουλειά, μου έλειψε η επαφή, αυτό που είχα μάθει να έχω. Από δουλειά είμαι χορτασμένη».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top