Ελένη Μενεγάκη: «Έχουν αλλάξει πολλά πράγματα...»

Τι είπε στον Τάκη Ζαχαράτο για την απουσία της από την τηλεόραση

Καλεσμένος στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη πήγε ο Τάκης Ζαχαράτος το μεσημέρι της Τρίτης.

Μόλις τον υποδέχτηκε στο πλατό η παρουσιάστρια, εκείνος της πρόσφερε μια ανθοδέσμη με ροζ λουλούδια και τη ρώτησε πως είναι και τι διάθεση έχει.

«Είμαι καλά, με πολλά τρεξίματα και με μια καθημερινότητα όπως ήταν πάντα. Είναι μέρες που τις χαίρομαι πιο πολύ και άλλες που όχι, ίσα ίσα λέω ότι πιέζομαι. Σε γενικές μέρες το απολαμβάνω», απάντησε η Ελένη Μενεγάκη.

Μενεγάκη – Παντζόπουλος: Χέρι χέρι για ψώνια στην Κηφισιά!

Στη συνέχεια, ο Τάκης Ζαχαράτος αναφέρθηκε στην επιστροφή της παρουσιάστριας στην τηλεόραση και πόσο έλειψε στους τηλεθεατές. Μάλιστα, ο performer μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την Ελένη Μενεγάκη.

«Βρε Τάκη μου αντί να σε πιάσω εγώ και να σου λέω πράγματα. Μου έκανες συνέντευξη, μου έκανες κομπλιμέντα και παρατηρήσεις θετικές γι΄ αυτό που βλέπεις. Αυτός ο ένας χρόνος που γύρισα πίσω, δεν κατάλαβα πολύ ότι έλειψα αλλά κατάλαβα ότι έχουν αλλάξει πολλά πράγματα για το λίγο διάστημα που λείπω. Ή έτσι μου φάνηκε εμένα γιατί για πρώτη φορά πήγα πίσω και τα έβλεπα μπροστά μου. Ίσως όταν είσαι μέσα δεν τα βλέπεις όλα αυτά τα πράγματα που γίνονται. Οι αλλαγές, που πάει το πράγμα, πως σκέφτεται ο κόσμος, τι παίζει γύρω σου», είπε η Ελένη Μενεγάκη για το διάστημα που έλειπε από την μικρή οθόνη.


 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top