Τελικός GNTM 4: Ένταση μεταξύ Κυβέλης και Κωνσταντίνου

Πώς φέρεται να αποκάλεσε ο Κωνσταντίνος την Κυβέλη;

Λίγες ώρες πριν τον μεγάλο τελικό του GNTM 4 και δε λείπουν οι εντάσεις ανάμεσα στους τρεις φιναλίστ. Κυβέλη, Όλγα και Κωνσταντίνος στάθηκαν μπροστά από τους τέσσερις κριτές κι εκείνοι τους ρώτησαν πώς αισθάνονται τώρα που στη βίλα ήταν οι τρεις τους.

Τελικός GNTM:Οι φιναλίστ αποχαιρετούν το σπίτι & αγωνιούν για το αποτέλεσμα
 

Όλγα και Κωνσταντίνος δήλωσαν πως όλα είναι καλά, με την Όλγα να συμπληρώνει πως ακόμα και με την Κυβέλη είναι καλύτερα τα πράγματα.
Σε εκείνο το σημείο η Κυβέλη αντέδρασε λέγοντας πως δεν ισχύει αυτά που λέει η Όλγα μιας και μετά τις πρώτες βαθμολογίες στις οποίες προηγείται η Κυβέλη η συμπεριφορά των άλλων δύο άλλαξε.


Οι κριτές τη ρώτησαν αν αυτό συνέβη επειδή εκείνη είναι στην πρώτη θέση για την ώρα με τον Κωνσταντίνο να απαντά πως δεν είναι αυτό, διότι είναι κάτι που ανατρέπεται εύκολα, αλλά το γεγονός ότι η Κυβέλη βρίσκει πάντα να σχολιάσει για εκείνον μπροστά στους κριτές.

Ο Κωνσταντίνος δήλωσε πως καθ’ όλη τη διάρκεια του διαγωνισμού η Κυβέλη έχει πει άσχημα πράγματα για εκείνον με την Κυβέλη να αναρωτιέται πότε.

Μάλιστα, η Κυβέλη ανέφερε ότι εκείνος μίλησε πολύ άσχημα για εκείνη. Δε θέλησε να πει πώς την αποκάλεσε μπροστά στους κριτές, ωστόσο μιλώντας στις κάμερες δήλωσε: «Μέσα στον πανικό και σε όλο αυτό ο Κωνσταντίνος με αποκάλεσε ιερόδουλη. Εγώ αυτό χρειαζόμουν δε χρειαζόμουν κάτι άλλο. Δεν το συζήτησα ποτέ με τα παιδιά, δεν υπήρχε λόγος. Κράτησα την απόστασή μου και τη θετική μου ενέργεια γιατί τη χρειάζομαι για τον τελικό».


Δείτε όλα τα επεισόδια του GNTM 4

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top